Şuanda da yarayan bir çözüm yok her insan da farklı etkiler var olarak okudum denecegim ama kararsızla denemekdense motiveyle deneme cabasındayım kendimi motive ediyorum sadece
O aldığın ilaç hayatını baştan aşagı değiştirip seni pollyanna ya dönüştürmüyor bilgin olsun enerji takviyesi değil o. Daha fazla sersem halsiz ve donuk birine dönüşüyosun
Konuşmak en son yaptıgım şey sanırım kendi içimde sorunları yaşayıp dışa yansıtmadan herşeye devam ettim ve bu birikmişlik de bu hale getirdi beni artık bundan cıkmak istiyorum ama ne nasıl ne oranda olcuak ayarlamakdan ve devam etmekden edememekden korkuyorum sanırım
Ksksk deme öyle fayda etmediğini düşünüyorsun ama ifade şeklinde bir fayda gördüysen benden iyisin ya da deneye bilmişin bana göre 1 adım öndesin başa cıkabildin ya da cıkamadın kendinde bitiyor sanırım hepsi, bende ne olucak bilmiyorum
Valla bu zamana kadar bana en iyi gelen ya da iyi geldiğini sandıgım ifade şekli " Susmak " Oldu ama şu an cidden iyi gelmiyor zamanında sustugun şeyler şu an koskoca bi dag olarak karşında duruyor düşünüyorum da keşke bi tık kendimi zorlayıp, susmadan bişeyleri değiştirebilseymişim. Bu kadar büyük ve agır yükler olmazdı şimdi bakıyosun dertlerin almış başını gidiyor elinden bişey gelmediğini iyice yerleştirmişsin kafana oturup geçmesini bekliyosun bütün birikmişliğin ve bıkkınlıgınla..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kullandım bir işe yaramadı
Şuanda da yarayan bir çözüm yok her insan da farklı etkiler var olarak okudum denecegim ama kararsızla denemekdense motiveyle deneme cabasındayım kendimi motive ediyorum sadece
Bi dönem kullandım.. Fakat işe yaradıgını düşünmüyorum ilaç kullanmasaydım da hiç bişey olmamış gibi davranıcaktım jfjf
Bilmiyorum kulalnmadan da o moddayım daha da kötuye gidyorum bazen hiç bir şey yapmak istemiyor veya zorla yapıyorum
Zorla degilde isteyerek yapsam daha iyi hissedicem sanırım
O aldığın ilaç hayatını baştan aşagı değiştirip seni pollyanna ya dönüştürmüyor bilgin olsun enerji takviyesi değil o. Daha fazla sersem halsiz ve donuk birine dönüşüyosun
Korkum o saten daha sersem daha donuk olmak ama bugunden daha iyi olucak gibi hissetiyor bir yerde
Hissetmenle olacak iş değil. psikiyatra danışman daha iyi olur.
Deneyeceğim bir uzmanla görüşmeyi işte yazar yazamaz bilmiyorum
Önemli olan ilaç alıp onunla iyileşmen değil bunu kodlama kendine. Belki sadece konuşmak da iyi gelebilir
Konuşmak en son yaptıgım şey sanırım kendi içimde sorunları yaşayıp dışa yansıtmadan herşeye devam ettim ve bu birikmişlik de bu hale getirdi beni artık bundan cıkmak istiyorum ama ne nasıl ne oranda olcuak ayarlamakdan ve devam etmekden edememekden korkuyorum sanırım
Garip.. şu an kendimle konuşuyomuş gibi hissettim ve ben böyle ifade edemezdim kendimi.
Bu ifade edememe sorunu ortadan kaldırsa dahi yeterli bir fayda sanrım
Bu sorunun genelinde böyle oluyoruz sanırım içe dönuk kapalı daha kendimizi korumacı oluyoruz
Sanırım öyle,, ciddi anlamda söylüyorum ifade etme şeklin gayet iyi beni örnek olarak görüp beterin beteri de varmış diyerek mutlu olabilirsin 😅
Ksksk deme öyle fayda etmediğini düşünüyorsun ama ifade şeklinde bir fayda gördüysen benden iyisin ya da deneye bilmişin bana göre 1 adım öndesin başa cıkabildin ya da cıkamadın kendinde bitiyor sanırım hepsi, bende ne olucak bilmiyorum
Valla bu zamana kadar bana en iyi gelen ya da iyi geldiğini sandıgım ifade şekli " Susmak " Oldu ama şu an cidden iyi gelmiyor zamanında sustugun şeyler şu an koskoca bi dag olarak karşında duruyor düşünüyorum da keşke bi tık kendimi zorlayıp, susmadan bişeyleri değiştirebilseymişim. Bu kadar büyük ve agır yükler olmazdı şimdi bakıyosun dertlerin almış başını gidiyor elinden bişey gelmediğini iyice yerleştirmişsin kafana oturup geçmesini bekliyosun bütün birikmişliğin ve bıkkınlıgınla..
Ve geçmiyor o sorunlar denedim bu güne gelene kadar farklı şekillerde bir ihtimal belki diyorsun ya olabilirmi çözüm bumu o eşikdeyim
Belki de gerçekten yaklaşmışsındır o eşige ,, çıkmak için çabalıyosun gibi görünüyor. Bu uyanışın ayak sesleri bence 😌👍🏻
Umarım uyanırım ve her şey bir ruyaymış derim oh be 😂😂
Ama sonrasında o uykuya geri yenik düşme ihtimali daha karısık
İnşallah rüyadır bu durumda ben de rüyada oluyorum hdhshshs her şey olası ölüm uykusunun ardından soluksuz yaşam sevinci de dogabilir
Sen o eşikde ne yaşadın ya da sonrasında
İnşallah o şevinçe kavusuruz
Ben oraya gelmedim henüz 😅
İnşallah umudum o yönde
Deme be belki sen o sapak da karşılarsın dicektım mskks ama önde olan bemişim sanırım ksksk
Hayırlısı.. Umarım hayat hep güzel yollarla ve insanlarla karşılaştırır.
Umarım hepimizin
Öyle olur iyi insan larla karşılasırız
sadece hissizleştiriyor. Mutsuz olmuyorsun, ama mutluda olamıyorsun
Mutlu olmadıkdan sonra mantıgı kalmıyor ama mutsuzlukdan düşüncesizlşkden cıkmak istiyorum artık
işte bu yüzden Her önüne gelene antidepresan yazmıyorlar. Mutsuz olmamak yeterli gelene yazıyorlar
Bilmiyorum kafamda bir dünya sorunve kaçmak için bir yer arıyorumda sanırım
Anlatmak istersen dinlerim
Olur
Hayır asla faydası bir ise zararı on iyileştiğini sanarsin ama o sana aslında kat kat fazla zarar ile geri dönecektir
Bayadır bakıyorum zarar noktasında sersemleştiriyor sadce olarak okudum
Evet tavsiye etmiyorum antidepresansiz da iyileşiliyor sadece biraz çaba gerekli
Çabalamak da yorucu geliyor o enerjiyi hissetmiyorum artık kendimde
Inan çok daha iyi en dipten buralara geldim iyi ki o ilacı almadım zorla içiriyolardi