Sağlık Hasta olduğunda ilgilenecek bir eş çok güzel olmaz mıydı sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Hasta oldum. Biri c vitamini öbürü ağrı kesici ateş düşürücü kutulardaki de burun spreyi. şu an kocam olsa benle ilgilense çok güzel olurdu herhalde Hasta olduğunda ilgilenecek bir eş çok güzel olmaz mıydı sizce? Cevapla Güzellik Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 8 ay Sağlık konusunda 6,9b cevap paylaştı. Kelle paça çorbası iyi gelir gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 39,9b cevap paylaştı. güzel olurdu 0 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% 8 ay Sağlık konusunda 350 cevap paylaştı. deşme yaramı 0 0 Yorumla
vVahsi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Aman aman aman kalsın, kendi külfetim bana yeter. :D 0 3 Yorumla Soran 8 ay 😂😂😂😂 Yorumla Soran 8 ay Deme öyle ya eş güzel şeydir Yorumla vVahsi 8 ay Kendi yükünün kendine olması da çok güzel şey. Çünkü eş olmak karşılık gerektirir. Ben bencilim biraz :) Yorumla
Black_Labell Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 8 ay Bir çok zaman sadece hasta olduğumda değil yalnız olurken de eşim değilde bir sevgilim olmasını çok isterdim 0 0 Yorumla
Korıdorlar Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% 8 ay Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. Geçmiş olsun eşiniz olsada bakmaz benden söylemesi mızmızlanır durur 0 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 8 ay Regl döneminde en çok istediğim şeylerden biri ilgili bir eş. 💞🌻 0 0 Yorumla
greksiz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ahhhh keşkeeee öyke birileri var mı artık bilmiyorum 0 0 Yorumla
AleynaninBebegi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 8 ay Bazi insanlar hastaliklarini yalniz yasiyorlar yapacak birsey yok. 0 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 422 cevap paylaştı. Bir de yemek bekler senden ne ilgisi 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen iyi olurdu 0 0 Yorumla
Sauvagebey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 8 ay Olmazdı, kendi kendinle yetineceksin boş ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Kelle paça çorbası iyi gelir gadası
güzel olurdu
deşme yaramı
Aman aman aman kalsın, kendi külfetim bana yeter. :D
😂😂😂😂
Deme öyle ya eş güzel şeydir
Kendi yükünün kendine olması da çok güzel şey. Çünkü eş olmak karşılık gerektirir. Ben bencilim biraz :)
Bir çok zaman sadece hasta olduğumda değil yalnız olurken de eşim değilde bir sevgilim olmasını çok isterdim
Geçmiş olsun eşiniz olsada bakmaz benden söylemesi mızmızlanır durur
Regl döneminde en çok istediğim şeylerden biri ilgili bir eş. 💞🌻
Ahhhh keşkeeee öyke birileri var mı artık bilmiyorum
Bazi insanlar hastaliklarini yalniz yasiyorlar yapacak birsey yok.
Aynen iyi olurdu ama yok işte aq
Bir de yemek bekler senden ne ilgisi
Aynen iyi olurdu
Olmazdı, kendi kendinle yetineceksin boş ver
Kendi işimi kendim görürüm minnet etmem
Keşke yaaa
olurdu sanırım
Sevgilim hasta olsa ona karışım yapardım
Bir hastalik için ömrünü harcama
Güzel olurdu aynen