Erkekler çoğu zaman bakıyor ancak kadınların hepsinin aynı fedakarlığı gösterip gösteremeyeceğini bilmemiz çok zor kanki genel olarak bırakıp gidiyor kadınlar örneklerini çok gördüm ben ama kadından kadına değişir. Kadın vardır birde karakterli kadın vardır
Bakarım neden olmasın sonuçta kader ve hayat yapacak bir şey yok üstelik evlenmişim bile benim gibi biri evlenmişse özellikle kesinlikle bakarım çünkü aşık olup sevmişimdir
Nikahıma almışım bana ait ve benim sorumluluğum da sorulması bile normal değil adam olmayı kenara bırak insan olmakla alakalı bir durum aynı durumda bende olabilirim sonuçta ve bana yapılmasını istemediğim şeyi nasıl başkasına yapayım
Benden başka kimsesi olmucağına göre ben bakardım ha yapamazsamda onun için bir bakıcı tutardım ama asla yarı yolda bırakmazdım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eşim olacak kişi evlenmeden önce de kaza geçirip yatalak olsa yine evlenirdim onunla. O benim herşeyim, canımı ortaya koyarım gerekirse. Saçımı süpürge eder onun için herşeyi yapardım.
Evet bakarım bukonuda çok haasasimdir aynı durumda ben olsam da o bakmasa ne hissederim acaba demisimdir hep oyuzden bakarım kiyamamki Allah korusun yinede öyle birşeyden 🙏😊