Aşk İlişkileri Eşiniz hastalandığında ona bakar mısınız? Acılıışalgam Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Özellikle kadın hastalanınca evin bütün işleri aksar yemek, bulaşık , çamaşır, ütü..Eşiniz hastalanınca bunları yapar mısınız kendiniz yapmasanız bile yardımcı getirir misiniz? Eşiniz hastalandığında ona bakar mısınız? Cevapla İş Soruları Kadın Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mistyprenses Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 +1 yıl Hastalıkta sağlıkta yanında olmayacaksam neden evleniyorum? 0 0 Yorumla
Powermen Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Tabiki bakmiycaksak neden eşim yapmışım. Zaten yemek temizlik yaparım sıkıntı yok 3 0 Yorumla
FtEmrecan Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Tabiki bakarım. Bakmayan kendine eş değil hizmetçi almak istemiştir. 1 0 Yorumla
0_0ㅤㅤ Takip Et Xper 5 Yaş: 110 , eic 57% +1 yıl hastalıkta sağlıkta diyerek evlendiğimize göre bakarım tabii 0 0 Yorumla
fredomba Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 68% +1 yıl Böyle durumlarda çok hassas biriyim. Sevdiğim için herşeyimi veririm. 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Ben onu eşim olarak seçtiysem hastalıkta sağlıkta her koşula yanında olurum yalnız bırakmam. 0 0 Yorumla
Am_I_mad Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Tabi ki bakarım. Hem bu işleri yapar hem elimden geldigince sağlığı ile ilgilenirim. 0 0 Yorumla
_Passionate-Love_ Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl Canım kurban.. insan sevdiceğine bakmazda kime bakar. 0 0 Yorumla
jonsnow123 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Tabi ki bakarım. Biz boşuna söylemedik nikahta iyi günde , kötü günde , hastalıkta sağlıkta diye. 0 0 Yorumla
Hayalperestli8 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. bakardım taki ayrılmadan önce artık donup de bakmam 0 0 Yorumla
İnzibat34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl Ben evime başka kadın sokmam elimden gelen herşeyi yaparım o benim hayat arkadaşım 0 0 Yorumla
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Bakarım nede olsa canimdan çok sevdiğim bir insandir. 0 0 Yorumla
Auxerre Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl anneme 3 sene baktim hastaliktan kacan biri degilim hele ki hayatima aldigim biriyse tabii ki.. 0 0 Yorumla
VisneeVodka Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hastalıkta sağlıkta diye söz verip evlenmiyor muyuz zaten, tabikide bakarım 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Evet eşim olursa bakarım 0 0 Yorumla
Ggecce Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Tabikide.. iyi günde kötü günde diye söz vermişiz 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Bakmıyacaksam ne bok yemeye evlenmişim onunla. 1 0 Yorumla
cenkahmet038 Takip Et Yoda Yaş: 109 +1 yıl Boşarım bakmam 2 2 Yorumla MathildaWild +1 yıl En dürüst cevap Yorumla cenkahmet038 +1 yıl @MathildaWild teşekkürler Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı. Kurban olurum 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hastalıkta sağlıkta yanında olmayacaksam neden evleniyorum?
Tabiki bakmiycaksak neden eşim yapmışım. Zaten yemek temizlik yaparım sıkıntı yok
Tabiki bakarım. Bakmayan kendine eş değil hizmetçi almak istemiştir.
hastalıkta sağlıkta diyerek evlendiğimize göre bakarım tabii
Böyle durumlarda çok hassas biriyim. Sevdiğim için herşeyimi veririm.
Ben onu eşim olarak seçtiysem hastalıkta sağlıkta her koşula yanında olurum yalnız bırakmam.
Tabi ki bakarım. Hem bu işleri yapar hem elimden geldigince sağlığı ile ilgilenirim.
Canım kurban.. insan sevdiceğine bakmazda kime bakar.
Tabi ki bakarım. Biz boşuna söylemedik nikahta iyi günde , kötü günde , hastalıkta sağlıkta diye.
bakardım taki ayrılmadan önce artık donup de bakmam
Ben evime başka kadın sokmam elimden gelen herşeyi yaparım o benim hayat arkadaşım
Bakarım nede olsa canimdan çok sevdiğim bir insandir.
anneme 3 sene baktim hastaliktan kacan biri degilim hele ki hayatima aldigim biriyse tabii ki..
Hastalıkta sağlıkta diye söz verip evlenmiyor muyuz zaten, tabikide bakarım
Evet eşim olursa bakarım
Son nefesime kadar bakarim
Tabikide.. iyi günde kötü günde diye söz vermişiz
evlendiysem bakarım herhalde
Tabiki de bakarım 😊🤗
Yenisini bulur ona baktırırım swh
Hastalikta sağlikta ✌
Bakmıyacaksam ne bok yemeye evlenmişim onunla.
Boşarım bakmam
En dürüst cevap
@MathildaWild teşekkürler
Tabiki
Yoo çekemem hiç hastaneye gitsin
Yaparım
Kurban olurum
Bakarım
Bilmiyorum
bir ömür..
Elbette bakarım.
Bakarım elbette