Eşiniz bir rahatsızlığından ötürü yatak istirahati yapmak zorunda kaldı. Bu yüzden de evde ki bulaşıktan, yemek yapımına ve çocuklarınızın bakımına kadar olan her şey en az 3 gün sizin elinize bakıyor. Tabii bu arada devamlı yatmak zorunda kalan eşinizle de ilgilenmelisiniz. Bu durumda iş yerinizden anlayış göstermesini isteyerek eşinize mi bakarsınız yoksa annenizi mi çağırırsınız?
Cevabın nedir?
+1 yılŞöyle söyleyeyim deliler gibi sevdiğim 3 yıldır birlikte oldugum biri vardı. Bünyesi cok zayıf cok hasta oluyor ve bazı hastalıkları da var. Çok ciddi düşünüyorduk. Ama bazı seyler engel oldu ve ayrıldı. Ben hep ona evlendiğimizde en güzel hizmeti sunacağımı söylüyordum ki zaten o mutlu olsun diye her seyi yapmaya hazırdım. Surekli hasta oldugu icin de ben zaten onu kraliçeler gibi bakmaya dunden razıydım. Hani daha ayrılık yeni. Baska birisine oyle bakmayı hayal edemiyorum su an ama eğer o olsaydı gercekten sevdiğim kisi olsaydı. Her türlü bakımını üstlenirdim. Ki yaşlanınca bile ben iyi durumda o kotu durumda olsa hasta bezi filan kullansa veya yatalak olsa yine her türlü bakımını üstlenirdim. Allah'a şükür maddi sıkıntı yok. Ama gercekten aşık oldugum o kişiye bakmak, bunun hayalini kurmak bile mutlu ediyor beni. Onun mutlu olması mutlu ediyor zaten. Bu şekilde aşık olmadığım biriyle de evlenemem zaten herhalde. Eğer sevdiğim kisi tekrar donerse ve evlenirsek senin sorunun cevabını vermis bulunuyorum. Hic sorun değil her türlü bakımını seve seve yaparım. Yıllık aylık izinlerimi de kullanırım doktor olarak eşim icin hic fark etmez. Ki hasta olmaması icin de onu el üstünde tutarım zaten cunku bünyesi zayıf oldugu icin hastalıklara yakalanma riski yüksek. Sevdiğime, eşime prensesler gibi bakmalıyım ki kendimi de bir prens olarak görebileyim degil mi? :)
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten aşık olmam lazım. Daha önce bir sürü kişiyle çıktım ama hiç yakınlaşmadım kalp olarak bu kadar ve çok uzun bir süreçti. Başkasıyla düşünemiyorum 1 ayı geçti. İnşallah döner. Dönmezse de bilmiyorum başkasına böyle tutkulu duygular besleyebilir miyim tekrar..
- +1 yıl
Unutmak sorun değil, ama unutmak da istemiyorum. Her şeyimiz o kadar masum o kadar güzeldi ki rüya gibi. Ve her şeyde ilkiydim ben onun. Ve çok masum bir ilişkimiz vardı. İlla ki aklına gelirim diye düşünüyorum. Yüzüme karşı bile istemiyorum dedi ama bir gün anlar diye umut ediyorum, inşallah öyle olur.
En İyi Cevaplar
Kesinlikle her türlü işi yaparım zaten süper yemek yaparım zaten bulaşık yakarım hersey yaparım yeter ki iyileşsin.
03 Yorumla
Hamileliğimin son 2 ayını yatarak geçirmek zorunda kaldığımda çoraplarımı giydirip, ayakkabı bağcıklarımı bağlayan bir kocaya sahiptim şükürler olsun.
31 Yorumla
+1 yılBakacak tabi len. Gencecik adam dururken yasli kadina mi baktiriiim kendimi yazim günah. O hastalaninca ben annemi cagiriyor muyum
12 Yorumla- +1 yıl
Tutsun bakalim tutabiliyosa :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
53Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılannemi çağırmam elbette, birincisi onu yormak isteme ikincisi eşimin hasta olmasına gerek yok zaten bu işler beraber yapılması gereken şeyler kaldı ki hasta olursa her türlü yaparım. Allah vermesin de ben hep yaparım, eşim olacak kadıncağıza bişi olmasın :(( tanımıyorum ama henüz, çok seviyorum
315 Yorumla- +1 yıl
Yorumun on numara olmuş tanımıyorum ama çok seviyorum:)
Cevap sahibi+1 yıleyvallah kardeşim:) valla bak tanımıyorum ama bir gün gelecek ve onu çok seviyor olacağım
- +1 yıl
seninle evlenen kadın kadir gecesi doğmuş
Cevap sahibi+1 yılya şimdi tanımam önemli mi ki?:) ben nasılsa onu bulacağım ve sevdiğim için evleneceğim :)
Cevap sahibi+1 yıl@güllübağlar teşekkürler :) bilmiyorum valla artık ama ben böyle düşünüyorum:)
Cevap sahibi+1 yılya bir de o da beni görse :( burada anlattığım çoğu kişi senin gibi diyor ama o bir türlü görmüyor, aslında görüyor da benim salaklığım:((
Cevap sahibi+1 yılaçtım :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) teşekkürler :) sevdiğimin ruhuna dokunabilirsem şayet o zaman benden mutlusu olmayacak ama durakta üç adım mesafede yarım saate yakın bekledim gidemedim yanına tek kelime bile edemedim henüz 7 ay geçti :((
Cevap sahibi+1 yılsağol :) bir mesaj atmamda sorun var mı bişi danışmak istiyorum da
+1 yılEvimizi temizlemek, Yemeğimizi salatamızı çorbamızı yapmamız, lavaboyu tuvaleti banyoyu temizlememiz, çamaşır yıkayıp ütü yapıp eşyaları dolaba yerleştirmek, kışlık kayıtları hazırlamak, börek açıp mantı yapmak eşimizin hertürlü ihtiyacıyla ilgilenmek için, yatalak hastamı olması gerekiyor. Bunlar zaten gündelik işlerim benim.
13 Yorumla- +1 yıl
genelde gılibik diyolar :)
Sağlık konusunda 581 cevap paylaştı. Bildiğim yemekleri o gün ben yaparım. Eşime çorba yapar kendi ellerimle içiririm. O benim hayat arkadaşım neden hasta olduğunda ona bakmayayım ki. Canı sıkılmasın diye gündüz koltuğa yatırırm orada yatar. Gece de yatak odasına gider tek yatırırım o hasta iken rahatsız olmasın diye ben kanepede yatarım. Eğer evin işleri başımı aşacak düzeydeyse annemi çağırırım bir iş bölümü yaparız eşimle ilgilenmeyi ben alırım.
20 Yorumlaseviyorsam eşime bakmak bana yük olmaz gece gündüz kontrol ederim ateşini sağlık durumunu yanında otururum. işyerinden izin alırım. bir yandan evin işlerini elimden geldiğince yapmaya çalışırım. iyi günde eşimin yaınındaysam kötü gündede yanında olmam gerekir.
20 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/OdVOWA.gif
https://i.hizliresim.com/zEaqW4.gif
https://i.hizliresim.com/G1PXq3.gif
https://i.hizliresim.com/ynN9yN.gif
https://i.hizliresim.com/66rG49.gif
https://i.hizliresim.com/WrgRlQ.gif
Ama sonra :DDDD
https://i.hizliresim.com/JEqB5n.gif22 Yorumla- +1 yıl
vaybe yemın edıyuorum ılk resımlerden cok etkılenmıtım yaaa :s
- +1 yıl
Erkek, Aemon targeryan değil mi?
yorumları okuduktan sonra şaşkınlık içindeyim... bu yorumları yazanlar bildiğimiz tanıdığımız türk erkekleri mi?
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki iyi günde kötü günde demeniz herşeyi bitirir zaten yapmanız lazım..
Aynı durumda bende olabilirim o yapmasa bile ben yaparım..
Herkes kendisinden sorumludur bana taş atanara elimi vermekten yanayım..
O benim gülümdür o öyle hastayken ben nasıl nefes alabilirim ki?10 YorumlaEş'e bağlı o ya , cehennem ızdırabı gibi bıt bıt bıt konuşan eşler tanıyorum... Öyle bir eşim olsa bakmammmm :D
22 Yorumla
+1 yılhazıra alıştım pek beceremem ama zor durumda da bırakmam bakacak birini bulurum gerekirse para da veririm
11 Yorumla
+1 yılİs yerinden izin alır seve seve ona bakarım degil üç gün bir ömür boyu bile bakarım Allah sağlık sıhhat verdigi sürece. Hem biz degilmiydik evlenirken iyi günde Kötü Günde hastalıkta ve sağlıkta bir ömür boyu beraberiz diyen :D
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEğer eşimse zaten ben onu ölesiye seviyorumdur. Değil hastayken bakmak, yatalak olsa altını bile temizlerim seve seve
73 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
+1 yılBulaşık yıkamayı zaten severim. Bulaşıklara hasta olmasa bile arada el atarım..
15 Yorumla- +1 yıl
Prensip olarak bi' mavilinin evine bulaşığa gitmiyorum ama zanza @gokhan389 =((
- +1 yıl
Onu @Romeooooo ' ya söylemen gerek asdnkjglş
çok zenginse ve o ölünce miras bana kalacaka ilgilenmem :D fakirsede ilgilenmem o ölünce yeni zengin ini alırım şu durumda hiç ilgilenmem :D
28 Yorumla- +1 yıl
ideal koca :D
- +1 yıl
örneksin :D
+1 yıl1 dk bile başından ayrılmam. Ne olursa olsun. Her zaman iş bulabilirim ya da başka şeyler yapabilirim. Ama eğer eşim hastaysa, bana ihtiyacı olduğu anda asla onu 1 dk yalnız bırakmam.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabi bakarım. bulaşık makineye zaten çok basit düğmesini dönderdin mi o yıkar. yemeği de ben yapabildiğim kadar hazırlarım. kendim ona yediririm. çocuk içinde daha çok var :/ sinirlenirsem iş yerini de yakarım.
dışarı çıkarken bile birbirimizin ayakkabılarını bağlamaktan yanayım hem öyle çok daha kolay:D sonuçta ortak bir hayat olacak.10 YorumlaKaanki iş yeri anlayis gostermezse gerekirse işi birakirim o derece.
22 Yorumla- Sağlık konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılDurma göre değişir işyerimle ilgili sıkıntı çıkacak olursa annemi ya da annesini çağırırım ya da işyerinden kolaylıkla izin alabileceksem ben hallederim ;)
10 Yorumla
+1 yılOnun ayaklarini operdim saclarini tarardim sarilip uyurdun onla
26 Yorumla- +1 yıl
Yok aşk
- +1 yıl
Oy oy oy :)
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim noldu kuzucuğum:)
- +1 yıl
aaa kurabiye sen miydin
- +1 yıl
Benim kuzucuğum tanistik mi senle:)
Elimden gelenin en iyisini yaparım ne gerekiyosa ama kendi işin değilse çalıştığın yer 3 gün çok zor izin alman buda bir gerçek duruma göre bişey yapılır ama yalnız bırakmam evde gitmek zorunda olsam bile.
10 YorumlaSağlık konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bakacak kimsem yoksa tabii ki kendim ve zevkle bakarım.
10 Yorumla
+1 yılAdam olan bakar ilgilenir alternatif aramaz sadece yapar!.
20 Yorumla
+1 yılİş yoğunluğumdan dolayı benim bakmam imkansız Onun annesini çağırırdım tabiki olmadı teyzemler ne güne duruyor.
20 Yorumlatabi hiç sorun olmaz, zaten yaptığım işler olduğu için.. sırf yatarken değil normal zamandada yardım ederdim..
10 YorumlaHalkın ve Hakkın huzurun da hastalıkta ve sağlıkta dedik. sözümüzü yemeyi bırak halka mahçup olmayıda bırak. Hakka karşı yüzümüz olurmu. Hasta iken ilgilenmesek.
10 Yorumla
+1 yılKendi ellerimle bakarim corbasini yaparim ihlamurunu kaynatirim. elimden gelen herseyi yaparim
24 Yorumla- +1 yıl
Aslan :)
- +1 yıl
Evimizi temizlemek, Yemeğimizi salatamızı çorbamızı yapmamız, lavaboyu tuvaleti banyoyu temizlememiz, çamaşır yıkayıp ütü yapıp eşyaları dolaba yerleştirmek, kışlık kayıtları hazırlamak, börek açıp mantı yapmak eşimizin hertürlü ihtiyacıyla ilgilenmek için, yatalak hastamı olması gerekiyor. Bunlar zaten gündelik işlerim benim. @iştekuzukuzugeldim :)
- +1 yıl
@gezginyusuf
gerçektn mi?
inanın çok şaşırdım :)
tebrikler... tebrikler.. tebrikler... - +1 yıl
valla ben öyle yan gelip yaatan tiplerden değilim. karım ev işi yapıcak ben yatıcam yok ya bizzat yormamaya çalışırım geç yaşlansın en güzel benim karım olsun diye
+1 yılIlgilenirim tabi ki baskasina baktiramam kiyamam. Ayrica annesi de demez mi ogluma duzgun bakmmamissin senin yuzunden hasta oldu diye :)
10 Yorumla
+1 yılEmpati yaptım ve 3 gün değil 33333333333333333333 gün bakarım ona bende başka kimseye emanet edemem kıyamam
20 Yorumla
+1 yılherşeyi yaparım onun için elimden ne geliyosa. bu saçma bir soru bence adam olan yapar madam olan neyse :)
10 Yorumlahasta olmasımı lazım bakmamız için? hastalanmasın da ben bakarım ki =)
10 Yorumlaherşeyi yaparım ona yemek hazırlarım yediririm içiririm hatta yıkanmak istiyorsa yıkarım bile yeterki o iyi olsun
20 Yorumla"Hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde" diyoruz evlenirken... Adamsa eğer sözüne sadık olur ve bakar.
00 YorumlaHem kendim. bakardim hemde yeterli olmayacağını düşünerek annemi çağırır dım
10 Yorumla- Sağlık konusunda 302 cevap paylaştı.
+1 yılDelikanlı adam eşinin hem hastalığında hem sağlığında ilgilenir !
10 Yorumla Tabi ki bakarım... onu kadınım yapmışsam herşeyiyle ben ilgilenirim.
10 Yorumla
+1 yıliş yerimden izin alırım verirlerse hepsini ben yaparım. vermezlerse baldız çağırırım. veya anne
10 Yorumla
+1 yılİzin alacak pozisyondaysam bakarım yoksa kaynanamı arar gel kızına bak bir kaç gün derim...
10 Yorumla
+1 yılİşten 5-6 gün izin alır eşime bakarım kimseye muhtaç etmem.
22 Yorumla- +1 yıl
@topitooop zeki kadının hali başka valla. Siz kızlar haklı olarak evlendikten sonra erkeklerin değiştiğini düşünürsünüz. Ama ben eski sevgilimi düşünerek cevap verdim. Evlenseydim bakardım ona. Evlendikten sonra eşin seni seviyorsa herşeyi yapar zaten. Ancak sevgisi azalmışsa umursamaz davranır odun olur.
tabi ki bakarım yani böyle bir durumun bakar mısın ya da bakmaz mısın diye sorulmaz sonuç olarak benim hayat arkadaşım o insan
10 YorumlaHastalıkta sağlıkta yalnız bırakmam eşimi <3
12 Yorumla
+1 yılkendi işim.
3 gün evden çıkmam.12 Yorumla- +1 yıl
elemanlar 3 gün idare etsin. eşimden ev huzurumdan önemli değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYar yar olunca ben o yara canımı bile veririm...::(
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyatağının başında beklerim ateşini ölçerim başında ki ıslak havluyu değiştiririm çorba içiririm sabaha dek başında beklerim uyuyakalırım :D
10 YorumlaIs yeri 3 gun izin vermez
25 Yorumla- +1 yıl
doğrular +1 :D
Sağlık konusunda 502 cevap paylaştı. Babam yapıyor canm babam :D
12 Yorumlabu durumdaki eşine bakmayan hayvandır.
13 Yorumlaaltını bile değiştiririm.
20 Yorumlatabikide coraplarını bile değiştririm
20 Yorumlabazıları gerçekten ilgili
10 Yorumlaben onun bokunu yerim ya siz ne diyosunuz
10 Yorumla
+1 yılTabikide bunun mevzu bahsi bile olmaz.
10 YorumlaBulasik felan dursun duzelince toplar çocuklarda komşuya gönderir oyun oynama bahanesiyle yemeğini suyunu icrr akşamda gelir
02 YorumlaBakar bence insansa
11 YorumlaBakan nadir bulunur
14 Yorumlaeşime kendi ellerimle bakarım her şeyi üstlenirim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilgilenirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyak masajı bile yaparım.
10 YorumlaAnnemi çağırırım
10 YorumlaSağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Rus bir yardımcı tutarım
12 YorumlaAllahım ya
00 YorumlaSağlık konusunda 4,8b cevap paylaştı. Hızmetcı tutarım
04 Yorumla
Devamını Gör(45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!