Yeme Bozukluğummu Var?

merhaba ben 18 yaşındayım 12. sınıftayım 10. sınıftayken zorbalık değilde böyle şaka yapar gibi lakap taktılar benmi abarttım bilmiyorum ama, ben bide stresli ve kaygılı bi insanım bunun sebebi bi arkadaş benle kendini komik sanarak dalga geçmesi ve genel olarak sakin bi insanım buna rağmen alınmadığımı ve takmadığımı düşünerek hala bişeyler demeye devam ettiler bi süre sonra öğlenleri eve gidince yemek yemede zorlanmaya başladım çünkü yaptıkları şakalar aklıma geliyordu ve yemeği yerken aklıma okula gidip dalga geçecekleri aklıma geliyordu. Şimdi ise okulda çok daha rahatım ve artık şaka yapan yok ama yinede o yaptıkları şakalar aklıma gelmeye devam ediyor ve vücudumda buna yediğim yemekleri geri çıkarmaya çalışarak tepki veriyor sanırım. Aileme henüz açıklayamadım çünkü beni çok daha güçlü tanıyorlar anneme biraz bahsettim öğlenleri eve gelince çok daha az yiyyorum ve vücudum kusmaya çalışıyor diye pek ciddiye almadı ve güldü ama bu ciddi bişey diye biliyorum. Ve sizce ne yapabilirim akşam okuldan gelince iştahım çok fena açılıyor bide. Ama artık o da azalmaya başladı. Lütfen yardım edin kurtulmak istiyorum şu illetten.

Yeme Bozukluğummu Var?