Eti karam gurme zayıflatırmı killo aldırırmı aldırmaz dimi?
Aldırmaz
Aldırır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İsterse %100 bitter olsun :) çikolata=insülin dalgalanması yani basit şeker ve insanın buna ihtiyacı yok tatlı zehir diyette tatlı hiç bir şekilde tüketilmemeli buna meyveler de dahil olmak üzere bence
Ah be güzel kardeşim diyette bari psikolojik hile yapmayın kendinize aldırır tabi bitter olsa ne olur içinde bir dünya şeker var
Yenir ben spordan sonra hep yerdim kalori kaybediyorsun ve vücudun şekere ihtiyaç duyuyor o an ve dozunda bir fitnesstan sonra kasların onarımı için iyi gider.
Kasların onarımı karbonhidratla olmaz protein ile olur glikojeni doldurmak için yiyorum dersen mantıklı olur diyemicem çünkü çikolata sadece yağ yapar jelibon veya 1-2 kesme şeker suya karıştırıp içmen daha çabuk glikojen dolumu sağlar ki sen o depoları boşaltamazsın istersen kilonun 2 katıyla çalış yani her türlü basit şeker gereksiz spor sonrası yağlandırır başka bişeye yaramaz
Bu kadar bilgim yok Üzgünüm ben yanlış bilgi vermek istemem tabii ki ama kendi çikolata ihtiyacımı öyle kapatıyordum protein de alıyodum. @TchuTchuTcha
Anlıyorum ama bence onun yerine illa basit şeker almalıyım diyorsan sana tek bişey söylücem bidaha ağzına sürmüceksin asıl yağ yakımı spor sonrası başlıyor desem? Yinede o insülini zıplatırmıydın :)
Biliyorum asıl yağ yakımı spor sonrası ve devamında başlıyor ama cidden çıktıktan sonra canım acayip istiyodu yoksa dengesiz bir şekilde yemeğe saldırıyodum en azından beni bir tutsun diye yiyodum. Sanırım bir araştırma yapmam gerekiyor bu konuda, teşekkürler. @TchuTchuTcha
Rica ederim :) canının istemesi tamamen insülin hassasiyetiyle alakalı bir durum yani o yüksekse ister depolar azalıyor çünkü fakat bunu tarçınla halledebilirsin insülin seviyesini onarır güçlendirir hassaslaştırır mutlaka kullanırım spor sonrası sadece protein alınmalı bence en azından yağ yakımını kesmemek için zaten oda kesilince işin mantığı kayboluyor
Hic masum değil ama % 70 bitter bir sey yapmaz. Icinde kilo yapan maddelr var
Cevap
2Cevap
Yetişkin bir insanın ortalama olarak günlük alması gereken kalori miktarı 2000 kaloridir. Bu kişiden kişiye değişir. Eğer bu miktardan fazla alırsan kilo alırsın az alırsan kilo verirsin. Yani bunun sana kilo aldırıp aldırmayacağı gün içinde ne yediklerine bağlı olarak değişir. Ben mesela ne kadar sağlıksız olsa da gofret, karam, dondurma, browni vs. kalori miktarımı aşmayacak şekilde tüketirim ve kilo da almam. Hatta bazen kilo da veririm. Tabi o günler de almam gereken kalori miktarından az miktarda kalori alırım. Ama tabi yaptığımın yanlış olduğunu da biliyorum. Ben sadece kendimden örnek verdim. Tavsiyem karbonhidrat miktarını azaltıp protein özellikle yağ ağırlıklı beslenmen. Simdi yağ kalorili bir şey olsa da karbonhidrat miktarını azalttığın zaman kan şekerin (glikoz miktarın) düşer ve vücudumuz enerji kaynağı olarak yağ asitlerini parçalayarak enerji sağlar. Böylece yağlarından kurtularak kilo verebilirsin. Bu da kilo vermek için tavsiye.
Ben iki ayda bir falan nadiren şekersiz türk kahvesinin yanında yiyiyorum 41 42 kilo gibiyim eti gurme karam ya da laviva çok kilo yapar mı ki çok da korkuyorum yerken
her şeyin fazlası zarar bir kaç haftada bir mümkünse ayda bir yemelisiniz rafine şeker ve paketli gıdalar kilo vermenize engel olur aldırır
Hergün yenmez. Kilo aldırır.
Kilo aldırır.
aldırır
Kilo aldırır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar