Duaya ihtiyyacım var?

Ben gözümü çizdirdim Lasikle. 2 ay oldu. Ama gözümde çift görme, geceleri yıldız gibi ışık parlaması, gölgeli görme sorunlarım yarandı ve hala devam ediyor. Doktorlara gittim, zaman verelim diyorlar, kendim internetten araştırıyorum ama güzel şeyler çıkmıyor. Kötü bir depresyona girdim. Ben bu yıl doktor adı alacağım, ama bu gözlerle doktorluk nasıl yaparım ki diyorum. Allaha itiraz etmek geliyordu içimden ama hiç bir zaman dilime getirmedim. Anladım ki benim tek çarem ona dua etmek. Arkadaşlar çok kötüyüm, yemeden kesildim, sürekli namaz kılıp dakikalarca ağlıyorum, namaz elbisem ıslak bir şekilde kalkıyorum namazdan. 2 ay oldu ben düzelme görmüyorum. Tüm umudumu kaybettim. Artık tükendim. Ömrümün bu yıllarında böyle şeyle karşılaşıp hayatım alt üst oldu, gülemiyorum, huzurumu, neşemi kaybettim. Yalnız Allaha dua ediyorum. Ama bazen bu sorun öyle bir kalıcı gözüküyor ki gözüme dua etmeye bile hevesim olmuyor. Sizce dua yardım eder mi? Allah sesimi işitiyorsan ve duamı kabul ediyorsan bana işaret gönder diye uyuyorum, sabah gözümü açıyorum aynı🥺

benim için dua eder misiniz? 🥺

Duaya ihtiyyacım var?