Gözlerimde problem var. Git gide görüşümü kaybediyor gibiyim. Doktorlar müayene ediyor ama hiç bir şey çıkmıyor. Zaman verelim diyorlar azalır, ama artıyor
Sanki kalbim yokmuş gibi hissediyorum. Durmuş. Kollarımda takat yok, ruhum atılıp kurtulmak istiyor, kaslarım gevşemiş. İçimden bir ses, “Boşuna çabalama. Düzelmeyecek. Hep böyle kalacaksın.” diyor. “Böyle olacağına hiç var olmasan daha iyi.” diyor. Parmaklarımda telefonu tutacak güç bile yok. Sanki yenilmişim ve bu yenilgiyi kabul etmem isteniyor. Hüngür hüngür ağlamak geliyor içimden ama ona bile hâlim yok. Sonsuz bir galakside kaybolmuş gibiyim. Kimse yetişmiyor imdadıma. Son umudum da ölmüş gibi. Bu ruh hâlim beni kötü bir yere götürüyor. Durduramıyorum. Normalde güçlüydüm ama buna yeniliyorum. Ağlamakla geçiyor tüm günüm ama bazen ona bile halim kalmıyor
Dua ediyorum ama sanki Allah duymuyor sesimi, cevap yok. Ben tükendim artık. Sabr edemiyorum daha fazla. Rica etsem benim için dua eder misiniz? Çok ihtiyyacım var duanıza. Benim duadan başka çarem yok sanki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer