Bunları yaşayan var mı
Anksiyete panik atak olumsuz düşünce bölünen uyku bende şu an hissizlik göze uyku hiç çökmüyor bölük uyku uykum gelmiyor yatıp yapmadığım bişi anlamıyorum enerjim iyi yerinde ama bazen olumsuz düşünme ve bezmişlik var bi de hafıza çok net odaklı değil baya da unutkanlık var algım donuk
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
prozac. lustral. xanax. desyrel. ama bıraktım çoktan
Lustral ve fonksera kullandım şu an kullandığım lustralın 100mg ı. Uykuya gecememe durumu bende de var ilaçların genellikle yan etkilerini görüyorum.
Evet maalesef
Paxera, dideral, inmovane, desyrel , nokrev, attex kullandıklarm, size ne lazım tam olarak yardımcı olamaya çalışayım
Bende 10 tane ilaç kullandım baya ağır anksiyete panik atak derelizasyon disosiyasyon vardı
Şimdi devam edenler Anksiyete panik atak olumsuz düşünce bölünen uyku bende şu an hissizlik göze uyku hiç çökmüyor bölük uyku uykum gelmiyor yatıp yapmadığım bişi anlamıyorum enerjim iyi yerinde ama bazen olumsuz düşünme ve bezmişlik var bi de hafıza çok net odaklı değil baya da unutkanlık var algım donuk bunlar
Doktorunuzla en son ne ozaman görüştünüz?
Bugün
İlaçlar ve mg ne dediyse düzenli kullanmayı ihmal etmeyin
Daha iyi olacaksınız eminim
Bir de odaklanmak ve zihinsel sisten çok rahatsızsanız doktorunuzdan denemeniz için 5 adet ritalin kullanmayı isteyebilirsiniz
Kullanıyorum ama dediklerim var halen maalesef sizde de var mıydı
İlaçlardan sonra oldı ya zihinsel bulanıklık
Tam olarak aynı şeyleri mi yaşıyoruz bilemem durumun ne kadar kötü ve çaresizce hissettirdiğini biliyorum sadece. İlaçlar ve terapi bana çok iyi gelmişti size de iyi geleceğinden eminim. Ben çok yalnızdım bu zor süreçte fakat siz bir arkadaş, kuzen, sevgili desteği alabiliyorsanız lütfen alın
Ben de de yok maalesef yalnızım
Hangi ilaç geçirdi
Şu an nasıl hissediyorsunuz?
Imovane desyrel bende kullanmıştım
İmovane uyku için iyi ilaçtır. Anksiyete için de xanax
O yazdıklarım var odaklı değilim ve uyku hissi yok
İmovane ve desyrel aldıysanız sizin de kabuslarınız olmalı
Uyuduğumu anlamıyorum rüya kabus da öyle görsem bile bilmiyorum yok
Anlıyorum. Şu an endişe veya korku içinde değilsiniz değil mi
Değil
Buna sevindim. Şimdi hiçbir şey düşünmeden uyumaya çalışın
https://youtu.be/f5x1amiqwDQ?si=IcDf3JggNXgE58bX
Uykum gelmiyor hissetmiyorum
Bunu dinleyerek uyumayı deneyin
İlaçlarınızı aldıysanız ve dün olması gerekenden fazla uyumadıysanız uykunuz gelmeli biraz biraz
Peki zaten yatsam da bişi anlamıyorum baygın gibi bi bakıyom saat 3
Akşam ilaçlarınızı aldınız mı?
Yok gelmiyor ama içtm evet
Akşam hangi ilaçları alıyorsunuz?
Akşam da içtim
Umarım iyi olursunuz. Psikolojik deneyim sahibi olanların birbirlerini destekleyip tecrübelerimizi paylaşabileceğimiz bir grubumuz olsun diye düşünüyorum. İlgilenirseniz bana yazabilirsiniz. Dilerim çokça iyi ve huzurlu olursunuz
Aynen öyle teşekkür ederim
Olabilir
Paxera kullanıyorum anksiyete okb ve dipresyon için
İyi mi geçirdi mi
İyi geldi fakat tamamen geçirmiyor
Anksiyete panik atak olumsuz düşünce bölünen uyku bende şu an hissizlik göze uyku hiç çökmüyor bölük uyku uykum gelmiyor yatıp yapmadığım bişi anlamıyorum enerjim iyi yerinde ama bazen olumsuz düşünme ve bezmişlik var bi de hafıza çok net odaklı değil baya da unutkanlık var algım donuk
Bende de bunlar var ya
Geçmiş olsun umarım bi gün kurtuluruz
Umarım
Prozac ve Xanax kullandım
Şikayetiniz neydi geçti mi
Depresyon, geçeceğine umudum hiç olmamıştı zaten.
İlaca devam ediyor musunuz
Evet
Hayır saçmalık onlar