Güncellemeler
4 ay
Somatizasyon: Psikolojiniz fizyolojiye yansıması. Yani aşırı derece de vücutta ağrı hissediyorsun. Bu ağrı kanser ağrısından bile kat kat daha kötü. Bazen karnın ağrıyor bazen miden, bazen kusuyorsun, bazen bayılıyorsun, bazen başın dönüyor. Ne olacağı belli olmuyor. Tüm kan ve idrar testleri normal çıkıyor. 1.5 senedir bununla uğraşıyorum. 6 ay tanı koyamadılar. 1 senedir tedavimi oluyorum çok zor gerçekten zor düzeliyor. Tek çözümü antidepresan ve Bilişsel Davranışçı Terapi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Lustral, wellbutrin ve dideral kullanıyorum
Geçmiş olsun neyiniz vardı acaba?
Kronik depresyon, anksiyete. Eğer sizde bunlardan muzdaripseniz bana yazabilirsiniz. Deneyimlerimizi paylaşırız. Belki Faydası dokunur
Duxet ve aripa kullanıyorm. Duxet ağır gibi geldi bana
geçmiş olsun. selectra kullanıyorum
Size de geçmiş olsun, sizin neyiniz var acaba?
anksiyete panik atak
Geçmiş olsun
senin ki ne için
Somatizasyon
nedir hiç duymadım
Somatizasyon: Psikolojiniz fizyolojiye yansıması. Yani aşırı derece de vücutta ağrı hissediyorsun. Bu ağrı kanser ağrısından bile kat kat daha kötü. Bazen karnın ağrıyor bazen miden, bazen kusuyorsun, bazen bayılıyorsun, bazen başın dönüyor. Ne olacağı belli olmuyor. Tüm kan ve idrar testleri normal çıkıyor. 1.5 senedir bununla uğraşıyorum. 6 ay tanı koyamadılar. 1 senedir tedavimi oluyorum çok zor gerçekten zor düzeliyor. Tek çözümü antidepresan ve Bilişsel Davranışçı Terapi. O kadar kötü bir sorun ki cinsel ilişkiye bile giremiyorsun penisin 10 gün dehşet ağrıyor sanki penisine jilet sokuyorlarmış gibi. İnsanın intihar edesi geliyor. O biçim bir psikolojik sorum
hadi ya baya kötü peki travma almayla mı alakalı nasıl oldu bu
Liseden beridir psikolojik sorunlarım vardı 10 yıldır psikolojik sorunlarım büyüdü büyüdü büyüdü en sonunda bu hale geldim
abimde de konversion bozukluğu var bunun gibi bisey
Aynen ikisi de benzer sorun çok benziyor
Delirttiler bu milleti
Deli değiliz psikolojimiz bozuk
Kıyamam
Somatizasyon nedir ilk kez duydum
Psikolojiniz fizyolojiye yansıması. Yani aşırı derece de vücutta ağrı hissediyorsun. Bu ağrı kanser ağrısından bile kat kat daha kötü. Bazen karnın ağrıyor bazen miden, bazen kusuyorsun, bazen bayılıyorsun, bazen başın dönüyor. Ne olacağı belli olmuyor. Tüm kan ve idrar testleri normal çıkıyor. 1.5 senedir bununla uğraşıyorum. 6 ay tanı koyamadılar. 1 senedir tedavimi oluyorum çok zor gerçekten zor düzeliyor. Tek çözümü antidepresan ve Bilişsel Davranışçı Terapi
O kadar kötü bir sorun ki cinsel ilişkiye bile giremiyorsun penisin 10 gün dehşet ağrıyor sanki penisine jilet sokuyorlarmış gibi. İnsanın intihar edesi geliyor. O biçim bir psikolojik sorum
Valla üzüldüm ama sorma bende hastayım 2 aydır ilaç alıyorum ama daha kötü oldum annem olmasa bitiğim abimde şizofrendi öldü, babam abimle annemde benimle uğraşıyor. Bu arada benim penisime iki gün önce ağrılar girdi neden olduğunu anlamadım, ama idrarımı yaparken, ben donup kalıyorum adım atamıyorum korkularım var, ben hayattan çöok korkuyorum abimle babam bir anda öldüler babam kanserden öldü ama çok çekti, hastanelerden hiç çıkamadık. Bende de anksiyete sf hastalık hstalığı vardı ama galiba bide şimdilerde depresyona girdim.
Allah bizim gibilerin yardımcısı olsun
Sanada Bilişsel Davranışçı Terapi lazım. İlaçla bir yere kadar iyileşiyor tamamen çözümü terapş
Olabilir ya doktora gidiyorum iki dakka dinliyor hemen bir ilaç beni attı dışarı, ben çok antidepresan içtim hatta risperdal diye bir ilaç verdi doktor beni acile kaldırmışlardı kötü etmişti beni, ben kaç kere anneme intihar edicem dedim bende, bide annemde yaşlandı, dr gidiyoruz başka bölüme doğru gidiyor, anlamıyor, peşinde geziyorum hastane içlerinde, bir görsen bir çilem var ki, annemde diyor ki ben seni özele götürcem. dün biride psikoz hastasıymış ilaç aldım hiç işe yaramıyor dedi bana.