Kişilik & Karakter Antidepresanınız nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 616 Yapay Zekaya Sor Benimki bu şekerler❤️ Güncellemeler1 yıl Süperr Antidepresanınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 22 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Sigara, kahve. ve şarkılar. bir de gece yürümek. 1 0 Yorumla
Berti53 Takip Et Guru Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Benimde bunlar 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kediyi korkutarak foto çekmiş gibisin kedinin gözleri korkulu Yorumla Berti53 1 yıl Kucağı sevmiyorki foto için almıştım yavrusunu verdim. bavBasi kaldı şimdi Yorumla Soran 1 yıl Anladim Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Şarkı söylemek, sigara, temiz hava, gökyüzü, yıldızlar, çay, yalnızlık! 😅 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Güzel😃😇 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hımm 😅 güzel diyenden daha güzel değil 😅 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Soldaki😀Maç izlemek, olabilir kafam dağılıyor. 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Boyoz😃 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Evet😀Bunlar çok mu uyuşuk bana mı öyle geliyor , her fotoda sızmış gibi halleri var😀 Yorumla Soran 1 yıl Yok uyuken çekiyorum genelde Yorumla Soran 1 yıl Üffdg uyurken Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Yine başladın 😅 Yorumla Soran 1 yıl 😃😃 Yorumla _ALCHERA_ 1 yıl Baş belası😀 Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl frenchlerin dotunun kıymetli olduğu gorselden belli sjs 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Öyledir😃 Yorumla pembedonlushakira 1 yıl mevsimsel olarak bizimki klima önünden kalkmayı tercih etmiyor 😂 Yorumla Soran 1 yıl Keyfine düşkün desene. dgd Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Kahve ve müzik artı olarak sinema ve çizgi filmler ve elbette kitaplar. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Cok güzel Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Boks torbam. Bak bir gün yumruk atmaya gel çok memnun kalırsın çok iyi geliyor 😂😂😂 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Lazım valla boks yapasım var Cevap sahibi 1 yıl Moralim bozuk seninle şu şekil sparring (antrenman) yapasım varyoutube.com/shorts/3pQ_O5Uxzqk?si=P-y4blVFyf5sIHF9 Soran 1 yıl 😃🙄 Cevap sahibi 1 yıl Ahhaha kankama vurmam ben ✊🏻 Soran 1 yıl Bi çakarim yerde kalırsın Cevap sahibi 1 yıl Aaa çok isterdim 🙏🏻 Soran 1 yıl Tövbrsrttdf git uyu Cevap sahibi 1 yıl Timam jsjdjdjd
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Şarkılar, çay, yürümek:) 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Yürümek banada iyi geliyor Biscolatagirl 1 yıl 👍🏻👍🏻🍀
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Böyle bir şey düşünüyorum da , bakımı çok zor diye korkuyorum.. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Zor ama zevkli Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bir kaç kutu bir şey. Fazla değil aslında. Sadece bir gitar bir bağlama ya da bir ney. 1 0 Yorumla
İronclaww Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Benim için en güzel antidepresan yalnızlıktır insan kafasını dinliyor 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. bungee jumping benimki her sabah mutlaka yaparım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nerudacıyım. Antidepresan değil ama fena gevşetiyo. 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Düşündüğüm şeylerin tam da hayal ettiğim gibi ilerlemesi 😂 kısacası hayal etmek 1 0 Yorumla
Freshçilek Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl kahve arkadaşlarla yapılan güzel bir buluşma güzel bir duş 1 0 Yorumla
FatherofaCat Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Benim de bu 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Oyyy Yorumla FatherofaCat 1 yıl Kölesi olmaktan gurur duyduğum beyefendi 😊 Yorumla Soran 1 yıl Benimde var hasta şu an Yorumla FatherofaCat 1 yıl Aa hem köpecikler hem kedi mi varr, çok geşmiş olsun 😔 Yorumla
Bαყαɳʂҽϝƙαƚ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Yeğenim antidepresan niyetine yutuyorum shfsgf 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Isırıyon muuu Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl Yumuk yumuk kolları var kız heee ısıtırıyom dhfhf Yorumla Soran 1 yıl Oysss🧿😃 Yorumla Bαყαɳʂҽϝƙαƚ 1 yıl 😍😄 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Aynadaki yansımam 😅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Dfsfsds
Sosono1 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 499 cevap paylaştı. Profilimdeki kedi 😃 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Jdhdhdhc Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Motosikletle gazlamak😏 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Eskiden bende severdim Yorumla fİtsuFlee 1 yıl Ne oldu da bıraktın peki? Yorumla Soran 1 yıl Özel bir durum Yorumla fİtsuFlee 1 yıl Anlatmak istersen iyi gelecekse dinleyebilirim Yorumla Soran 1 yıl Yok teşekkürler😇 Yorumla
Sonasık24 Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Var, maaşallah çok sevimliler. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler
gizemdunyası_ Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Ormanda, kulakta müzikle dolaşmak. 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kamp ve viski 😇 1 0 Yorumla
Asena_Fulya_Umay Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Siirlerim , şarkılarım... 1 1 Yorumla Asena_Fulya_Umay 1 yıl Spor.. Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kitaplarım antidepresanım, huzurum benim. 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Var benimde bunun gibi ufak bir kerata 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yürümek, kahve ve sessizlik 1 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kediler ve bebekler. 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kediler😍 1 1 Yorumla Soran 1 yıl ❤️ Yorumla
__PATRON__ Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. senin kadar olamazlar 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Uyumak 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Uyku uykuu bendee Yorumla Rascoln36 1 yıl Uyku gibisi yok valla Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Video oyunları ve viski. 0 0 Yorumla
Şeftaliturşusu2 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oyun oynamak 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. kahve ve oğlum 1 0 Yorumla
glaberizm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. çok tatlı 1 0 Yorumla
KaradenizBeyfendisi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Spor 1 0 Yorumla
Onuuuur123 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 543 cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
Yoğunbakım Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 73% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 589 cevap paylaştı. Melatonin 1 0 Yorumla
Renalzey Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 992 cevap paylaştı. Annem ☺️☺️ 1 0 Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kardeşlerim 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Sigara 1 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Çikolata 1 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 68% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Spor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Sigara, kahve. ve şarkılar. bir de gece yürümek.
Bu var
Benimde bunlar
Kediyi korkutarak foto çekmiş gibisin kedinin gözleri korkulu
Kucağı sevmiyorki foto için almıştım yavrusunu verdim. bav
Basi kaldı şimdi
Anladim
Merhaba,
Şarkı söylemek, sigara, temiz hava, gökyüzü, yıldızlar, çay, yalnızlık! 😅
Güzel😃😇
Hımm 😅 güzel diyenden daha güzel değil 😅
Soldaki😀
Maç izlemek, olabilir kafam dağılıyor.
Boyoz😃
Evet😀
Bunlar çok mu uyuşuk bana mı öyle geliyor , her fotoda sızmış gibi halleri var😀
Yok uyuken çekiyorum genelde
Üffdg uyurken
Yine başladın 😅
😃😃
Baş belası😀
frenchlerin dotunun kıymetli olduğu gorselden belli sjs
Öyledir😃
mevsimsel olarak bizimki klima önünden kalkmayı tercih etmiyor 😂
Keyfine düşkün desene. dgd
Kahve ve müzik artı olarak sinema ve çizgi filmler ve elbette kitaplar.
Cok güzel
Boks torbam. Bak bir gün yumruk atmaya gel çok memnun kalırsın çok iyi geliyor 😂😂😂
Lazım valla boks yapasım var
Moralim bozuk seninle şu şekil sparring (antrenman) yapasım var
youtube.com/shorts/3pQ_O5Uxzqk?si=P-y4blVFyf5sIHF9
😃🙄
Ahhaha kankama vurmam ben ✊🏻
Bi çakarim yerde kalırsın
Aaa çok isterdim 🙏🏻
Tövbrsrttdf git uyu
Timam jsjdjdjd
Şarkılar, çay, yürümek:)
Yürümek banada iyi geliyor
👍🏻👍🏻🍀
Böyle bir şey düşünüyorum da , bakımı çok zor diye korkuyorum..
Zor ama zevkli
Bir kaç kutu bir şey. Fazla değil aslında. Sadece bir gitar bir bağlama ya da bir ney.
Benim için en güzel antidepresan yalnızlıktır insan kafasını dinliyor
bungee jumping benimki her sabah mutlaka yaparım
Nerudacıyım. Antidepresan değil ama fena gevşetiyo.
Düşündüğüm şeylerin tam da hayal ettiğim gibi ilerlemesi 😂 kısacası hayal etmek
kahve
arkadaşlarla yapılan güzel bir buluşma
güzel bir duş
Benim de bu
Oyyy
Kölesi olmaktan gurur duyduğum beyefendi 😊
Benimde var hasta şu an
Aa hem köpecikler hem kedi mi varr, çok geşmiş olsun 😔
Cep telefonum.
Yeğenim antidepresan niyetine yutuyorum shfsgf
Isırıyon muuu
Yumuk yumuk kolları var kız heee ısıtırıyom dhfhf
Oysss🧿😃
😍😄
Aynadaki yansımam 😅
Dfsfsds
Profilimdeki kedi 😃
Jdhdhdhc
Motosikletle gazlamak😏
Eskiden bende severdim
Ne oldu da bıraktın peki?
Özel bir durum
Anlatmak istersen iyi gelecekse dinleyebilirim
Yok teşekkürler😇
Var, maaşallah çok sevimliler.
Teşekkürler
Ormanda, kulakta müzikle dolaşmak.
Benim de kedim var
Kamp ve viski 😇
Siirlerim , şarkılarım...
Spor..
Artık hiçbişey iyi gelmiyor
Kitaplarım antidepresanım, huzurum benim.
Zıt düşüncelerim.
Var benimde bunun gibi ufak bir kerata
Şarkı
Yürümek, kahve ve sessizlik
Müzik veya yürümek
Kediler ve bebekler.
Yegenlerim🥰
😊😊
Kediler😍
❤️
Abla şekeri hangi marketten aldın
senin kadar olamazlar