Aşkı memnuya baya takıp izledim finalini de izledim psikolojim bozuldu Bi de haberlerde yasak aşkı için ailesini öldüren doktoru gördüm şimdi
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
psikoloğa gidin
Ask i memnu hayranıyım. Oyinculuklar mükemmel. Psikolojiyi sarsacak bir şey yok
Evet ama finalin de var
Yooo finalde rahatladım ben. Zaten yalandan , stresten nefret ederim , gayet güzeldi
Mükemmel oynamışlar
Colugunu cocugunu baska kadın için öldüren pclere de şaşırıyorum. Bu ne şeytanlık , bu ne hyyyyvnlik , boşansana idoglu id
Ben hiç rahatlamadım behlül bihter i durdurmadı😔😔bihter sıktı çok etkiledi beni
Evet harika oynamışlar gerçekten
bir şey olmaz gram acimadim
Neden
Hizmetkarlara köpek muamelesi yapıyor , para pul için adnanla kaliyor istese 10 dakikada bosanirdi, adnandan olan çocuğu aldırıyor , behlulden olan çocuğu aldırmıyor , kokoş annesinin adnani somurmesini izliyor. Adnanin parası ile adnana boynuz takiyor
Gel analizleyelim bu diziyi bekle yazıcam şimdi
Hizmetkarlara köpek muamelesi asla yapmadı onlar alışmış adnanın safozluğuna hem ordan ekmek yiyorlar hem de dedikodu döndürüp duruyorlar bihter de bunu duyunca sence zıtlanıp kovması normal değil mi ya da mesela bihterin annesi eve geliyo diye hizmetçilerin morali bozuluyo bihter hbişi yapmamışken ta başında bihtere gıcık oldular adnanın çocukları dahil herkes laf soktu bihter alttan aldı daha evin hanımı olduğu halde hizmetçileri kpvamadı bile
Bihter adnan korkusundan ilk önce ses cikarmadi , ama asla da adnanin çalışanlara aile gibi davranmasını kabullenmedi ve Bir mana veremedi
Evet bende mana veremiyorum çalışanlara çok yüz verince böyle bkunu çıkarıyorlar çünkü cemile hırsızlık yaptığında bihter sakladı korudu onu
Çünkü bihtere ve annesine göre hizmetçi hizmetcidir , Adnan beye göre arkadaştır kardeştir komşudur para ve statü farkını asla belli etmemelidir. Adnan çok asaletli birj
Para pul için adnanla kalsaydı adnanın en sonda boşanalım lafına sevinmezdi behlülü istedi adnan sıkıcı ve yaşça büyük adam bihtere adam akıllı ilgi vermedi matmazele daha kibar davranıp durdu
Sen film hakkında hep yanlış analizde bulunuyorsun.
Adnan çok dengesiz asil değil bihter hizmetçileri ezikle demiyor sadece ayarını bilsinler diyor çok yüz verince ikide bir dedikodu yapıyolar diyorum sana
Filmin başında bir bihter Adnan bey'e güvenli bir liman olarak gördü. Çünkü Adnan Bey dürüst bir insandı biraz da babasını gördü Adnan bey'de, daha sonra ise behlül'e aşık olduğunda istese bir tek kavgada ayrılırdı ayrılmadı çünkü adnan'ın parasıyla adnan'ın yeğenine yanaştı
Adnan Bey, bihter'in annesine çok miktarda paralar verdi kumar baskınında Adnan Bey'in itibarını sarmasına rağmen
Bihter annesine inat evlendi biraz da baba şefkati için evet ayrılmadı o konuda haklısın herkes adnanın parasını yiyip duruyor ama bihter le güzelce ilgilenmedi
Bihter zaten o konuda annesine kızıp duruyor ama napsın annesi işte
Adnan muteahit hayatım., eşi inci'nin vefatından sonra epey bir işleri düşük hızla ilerletti evlendikten sonra işleri hızlandırdı Bu yüzden azerbaycan'la bağlantılar kurdu Ankara 'da nihaleler aldı yani işler üst üste geldi para kazanmak zorundaydı işler üst üste geldi para kazanmak zorundaydı
Yine de bihter ile ilgilendi
Bihter'in Adnan bey'den yüz çevirmesinin nedeni behlül'de gördüğü ışıltıydı adnan'la bir ilişkisi yoktur
Bihter'in annesinin şeytandan hiçbir farkı yoktu, hizmetçisi yoluyla o villada yalıda her neyse ne var ne yok öğrendi ve insanların aleyhine kullandı hatta matmazel'in en gizli duygularını dahi sofra bezi gibi ortaya serdi
Tamam işte niye behlül de ışıltı görüyo çünkü gitti kart horozla evlendi o adam ne bilsin ilgiyi
Bihterden annesinden ve hizmetçilerinden nefret ediyorumm
Ben nihale aşiktimm
Asil güzel mütevazı
Saçmalama annesi tek zeki kadın orada ilk başından anladı her şeyi geleceği görüp bihteri uyardı çok farklı kadın
Saçmalama bihterin güzelliği varken nihal ne
Bi de cemileye üzülüyordum 😔
Sen ne diyorsun kızım ya o kokona Adnan bey'i sağmal inek gibi sağdı eğer Adnan Bey'in işleri kötüye gitseydi zaten kızını Adnan bey'den kendi elleriyle boşardı
Tam bir para manyağıydı
Ne nihal'i sevdi , ne ni halin kardeşini sevdi
Kadının tek sevdiği şey para ile her zaman ve Adnan yürüyen milyonlar anlamına geliyordu
Sen gerçekten bu diziyi hiç anlamamışsın
Nihal benim küçük prensesim idi , besir haklı idi
Cemile adam gibi sevdaliydi , hani şu sevdası için her şeyi yapacak cinsten delikanlıca sevenlerdenn
Bihterden vve annesinden midem bulanıyor
Adnan Bey'in evine geldiler Adnan Bey'in evinden nemalandılar Adnan bey'i işçilerinden ettiler Adnan Bey matmazel'den ettiler Adnan Bey huzurundan ettiler tam çocuklarından da edeceklerken her şey Ortaca
Ortaya çıktı
Ya sussss Adnan mall
Kızı yaşında kızla evlenip yaşlı kadın gibi davranmasını bekliyor
Hadi Adnan Bey mal tamam ya Bihter tam bir yelloz mademki adapte olamayacak adama neden evet diyor üstelik yaşı büyük erkeklerle genç kadınlar arasında çok mutlu evlilikler var
Evet işte hırsa kurban gitti
Senin boşluk seviyesi
senin bomboşluk seviyesi
Düzelteceksin
evet bende yaşadım