Kaç yıldır boyum 174'ken şimdi 171 çıkıyor. Eczane ölçümü de var. Boyum 3 cm kısalmış 2 yılda, bunu yaşayan var mı?
#sağlık
#sağlık
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hayır yoktur
Muhtemelen kilo aldın veya son 2 yılda postürünü bozacak şekilde oturma veya çalışma alışkanlığı edindin.
İkincisi olabilir.
25'inde boyun kısaltmasını ilk defa duyuyorum. Fakat, mutlaka sağlık ile ilgili bir nedeni vardır. Durup dururken boy, erken yaşta kısalmaz.
Hii son yıllarda ağırlık kaldırmaya başladım ondan olmasın?
Kim bilir, belki olabilir. Ancak kesin şundandır. Bildiğim şey, sağlığımıza her daim dikkat etmemiz gerekiyor. Ben de 5 haftadır öksürüp duruyorum.
Geçmiş olsun. İyileştin mi?
İyileştim çok şükür.
İyi bari görünce sorayım dedim.
İyi yaptın.
Ne sıklıkla duş alıyorsun çekmiş olmayasın 🤔
Yahu… 😂 😂
Ne 🤔
Çeyrek yüzyılı geçen herkes kısalıyor zamanla farkında değiller. Kabullenmem biraz zaman aldı ama…
Ona halk arasında kamburlasma deniyor
Yanlış tespit. Kamburum çıkmadı, yaşlanan herkese olduğu gibi omurgadaki kıkırdaklar su kaybediyor sadece.
Herkeste oluyorsa bende niye olmamış 🤔
Önce ölçül de bir eczaneye… 😂
Hastanede bile ölçüldüm boyum aynı yıllardır 🤣 annen baban malzemeden mi çaldı acep 🤔
Daha mantıklı bir teorim var. Uzaylılar üzerimde deney yapıyor haberim yok.
3 body theoremdeki küçük kız aklıma geldi asıl benim bütün vücudundaki su gidiyor ve küçülüyordu 🤔
Varsa görsel alayım.
Buyrun
www.tiktok.com/@netflix/video/7353315338064252190
Açana kadar iyi uğraştım. Günlük 4+ litre su içen biri olarak yazıya katılıyorum.
Biraz abartmıyor musun 🤔 Böbrekler iflas etmesin sonra 🤔
Normalde 2 buçuk litre içmem yeterli kilo ve hareket miktarımı düşünürsek ama işte susuyorum.
Kaç kilosun. Sadece kiloya da bağlı değil yalnız, aslında kaybettiğin su miktarı da önemli
O yüzden kilo ve hareket dedim. Ben BESYO mezunuyum… 😂
Boyun kısalmamıştır , omurga esneyen bir yapıya sahip ve oturma poziyonuna bağlı olarak boyunda 1-2 cm farklılıklar olabilir bunun yanı sıra ölçüm aletleri her zaman doğru olmuyor
Öyle değil işte. Ben de aynısını düşünüp her ihtimali eledim. Yeni uyanmışken 3 farklı aletle ölçtüm.
25 bile boyumuz uzandığını düşünüyorum ben🤣
Keşkee. 3 cm çekmezdim o zaman. Ergenlik bitişi boy uzaması durur, 20-30'lu yaşların sonunda da kısalmaya başlar. Boyumu çok seviyordum be…
Geniş omuzlumusun
Evet neden?
Enine. Gidion güreşçi kız
Kendimi bildim bileli inceyim. Yanlış sıktın.
Bıldırcın
Trollüğünü git ötede yap.
Allah Allah
boy kısalmaz ki
Tabii ki kısalır. 20-30'lu yaşların sonunda kısalmaya başlıyor boy.
İlk defa duydum