Arkadaslar cooooooooook kisayim belkide dunyanin en kisa insaniyim yasim 19 uzama ihtimalim hic mi yok ya :( nolur umut verin cok mutsuzum insan icine cikamiyorum kisaliktan :(((((((( intihar bile edebilirim
Cevabın nedir?
Kız için boy 165-175 idealdir.. Boyun da 165 cm miş zaten daha niye takıyorsun ki? Kendim için yorum yapayım uzun kızlar o kadar ilgimi çekmez. Topuklu ayakkabıda giyebilirsin uzun kızlarda bu konudan şikayetçi. Soruna gelirsek erkeklerin 24 yaşına kadar uzadığı görülüyor ama kızların gelişimi erkeklerden daha erken başladığı için daha erken yaşta tamamlanıyor. Bu yaştan sonra boyunun uzayacağını sanmam. Spor yaparak belki 1-2 cm katkı sağlayabilirsin. Onun sebebi de duruş bozukluğunu düzeldiği içindir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
25 e kadar gelisimin devam eder umudunu kesme
21 Yorumla
Az sikintiya gelemediginizde hemen intihar eylemini gerceklestireceginizi dile getirin. Hoş yapacaginizda yok, sözde. Herifin teki kol cantasi niyetine takar seni koluna merak etme. Kasma kendini. Yas geçmiş is bitmiş. Kaldin boyle. ^^
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
21Cevap
yani yavrum dert ettiğin şeye bak dalgamı geçiyorsun sen ,, bana cinayetmi işleteceksin ,,, evdeki hanım 1,58 sen 1.65 az buluyorsan ,,, ben cüce ilemi evliyim yıllardır ,, tevekkeli topuklu hiç eksik olmuyor ,,,, vayyy kandırıldım :)
23 Yorumla
Soran+1 yıl158 mi. Bilmem burdaki kizlar 180 falan hep ama gorunce komplekse girdim herkes 180se ben bildiğin cuceyim ya
Soran+1 yılKeske 175 olsam manken gibi mukemmel olurdum
+1 yılManyakmısın kızım kısa isen ne olmus. intihar etmeyide düsünüyormus bu sebepden. allahım ne gunlere kaldık. hem kısalarda cok güzel tatlı oluyor. boyu uzun olup aklın kısa olacagına böyle ol. şükür etmesini bil az. kısa değil boyun uzun olsaydı gözlerın görmeseydi dahamı iyiydi. veya yürüyemeseydin..
00 YorumlaBoyun 165 ise ülke ortalamasının az üstündesin l*n dalga mı geçiyorsun...
16dan sonra boy uzamaz, Japonya'da ameliyatla 10 cm boy attırılıyor tabi bir kaç ay altının değiştirilmesine vs ses etmeyip yatağa bağlanabilirsen.03 Yorumla
Soran+1 yılKisa tabi l*n hepniz hobit diyonuz yetti canimaaaaa
Soran+1 yılOyle dediler ama bana demeyin insanlara oyle seyler yaa :'(
165 in nesi kısa delirdin mi kızım sen ben de 150 falansın sandım.
010 Yorumla
Soran+1 yılAma burdaki kizlar hep 180 mis. 165e herkes bodur gibi yazdi cok uzuldum
Soran+1 yılHerkes 180 yaziyo ama demekki herkes 180 . Hem 190 boyundaki kizlar cok guzel keske 190 olsam ne guzel olurdu :'(
Soran+1 yılAma bir laf var ne kadar uzun o kadar iyi diye?
Soran+1 yılAma burada boyuma herkes kufur etti igrenc diye. Hatta inci sozluk eksi sozlukte de igrenc yaziyolar boyuma. Ben bunlati gordukce cildiriyorum anliyor musun yaa
Soran+1 yılYa fizikte sorun yok kilom 50 iyiyim ama uzun olunca daha hos oluyo
- Sağlık konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılAvustralya ya git aborjinlerde kısa :) aralarında rahat edersin
012 Yorumla
Soran+1 yıl:)) keske olsa oyle bir imkanim :)
- +1 yıl
Dünyanın en kısası değilsin en azından koca bir kıta var bu şekilde olan :)
Soran+1 yılAma burada bir yorum yazdim biri bana en kisa insan sensin dedi :'(
- +1 yıl
Özelden at boyunu tamam :) herkese nasıl inanıyosunuz bu kadar
Soran+1 yıl165 :(
- +1 yıl
1,65 kısamı sana göre yapma ya takıldığın şeye bak 1,40 insan var be capri şortu pantolon olarak giyen
Soran+1 yılHoc duymadim burdaki kizlar hep 180 bana bodur diyolar off
- +1 yıl
1,80 hahahahaha:) telefon elimden düşüyordu ya :D Bodur piliç daha lezzetli olur de sende :D 1.69 olan bile yuvarlayıp 1.80 diyor :)
Soran+1 yılbir insan boyunu niye uzun yazarki
- +1 yıl
Kompleks diyelim :) ayrıca sana kısa diyen nerde yaşıyormuş sordunmu :)
Soran+1 yılAnladim
- +1 yıl
Bundan sonra takılma boyuna aborjinlere göre Selvi boylusun be :D
sen etrafinda 150-155 olan kizlar gormuyo musun hic ki sukredesin dalga gecer gibi bide...
03 Yorumla
Soran+1 yılBilmem herkese boyunu sormuyorum ve burdaki kizlar 180 hep gorunce baya bir komplekse girdm ya
Soran+1 yılYasim 19
+1 yılEn mantıklı cevap Basketbol oynaman ve Süt yoğurt tüketmen olacaktır. Sigara içiyor musun bilmiyorum ama içiyorsan boy atman imkansız çünkü kemik gelişimini ve erimesini sağlıyor...
09 Yorumla
Soran+1 yılSigara icmiyorum. Basket oynamaya calistm ama beceremedim birazda beceri isi. Sut yogurt coook tuketirim
- +1 yıl
Şöyle deyim o zaman bu durum birazda genetik tabi ki. Ailen de uzun boylu birisi var mı? Baban ya da kardeşin filan? Mesela benim Eniştem 1.83 boyunda kızı da 1.79 boyunda ve yaşı daha 17 .
Soran+1 yılAnnem 164 babam 171 abim de 175 falan ailecek cok kisayiz teyze kizlari Da kisa. Off genim bozuk allah kahretsin. Bide ben 9 yasinda adet gordum
- +1 yıl
Hım anladım ama üzülme ya bir boy için isyan etmene değmez. Seni seven arkadaşların öyle sevsin. Boyuna ya da fiziksel olarak bir tarafına laf edecekse yol ver gitsin derim. Allah yardımcın olsun...
Soran+1 yılTabi tabi senin icin demesi kolay 165 olsaydin o zaman gorurdun hayat ne kadar berbat :'(
- +1 yıl
Valla ben şu anda 22 yaşındayım.8. sınıfta 1.50 boyum vardı. Basketbol'a başladım. Lise 4'e kadar okul takımında aktif basketbol oynadım. Şu anda Ailede en uzun 3. kişiyim 1.80 boyum var. Ama sen takıntı yapma bence depresyona girersin gerçekten. O zaman ya Basketbol oynayacaksın ya da yüzme sporuna başlayacaksın. Ya da en önemlisi buraya sorma bence doktora gitmeni öneririm. Daha sağlıklı bilgiler edinebilirsin buraya oranla.
Soran+1 yılIp atlasam?
- +1 yıl
Tabi ki olur hem seni forma sokar hem de boyun bir kaç cm uzamasına da yol açabilir. Bir süre ip atla inşallah iyi bir sonuç elde edersin. Umudunu kaybetme...
Soran+1 yılZaten 50 kiliyum formdayim
neresi kısa 165 cm ile polislik mülakatında bile elemiyorlar :)
00 YorumlaBence abartma o kadar da kısa değilsin boydan daha çok vücudun nasıl kısaca tarif eder Misin?
00 YorumlaUzarsın yöntemi belli kendini duvara as ve ayaklarına taş bağla :))
02 Yorumla
Soran+1 yılDenicem
Kafana takmıyıcaksın benimde boy kısa ama kullandığım ilaçları kimse kullanmamıştır
00 Yorumla
+1 yılLa boyun iyi tavsiyem bol bol su iç benimki galiba öyle uzadı bide haline şükret ne dertleri olanlar var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIltifat almaya mi geldin akşam akşam? Dunyanin en kisa insaniymis boyu 165 cm. imis vah vah çok yazık! Devler ülkesinde falan mı yaşıyorsun?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıluzamaz canım
topuklu giyeceksin artık yapacak bişe yok02 Yorumla
Soran+1 yılTopuklu giyemiyorum en fazla 8 cm giyiyorum o da kurtarmiyo 175 bile olmuyo :'(
Cevap sahibi+1 yılbirşey olmaz
bir söz vardır
uzunboylu yolda güzeldir
kısa boylu yatakda iyidir.
sende artık yataktaki becerinle götürürsün yapacak bişey yok
boyunu ve kilonu söylersn?
05 Yorumla
Soran+1 yıl165 :( . Kilom 50 49 arasi. Kilom iyi de boyumdan cok skntlym
Soran+1 yılNasil ya. bir soruda hrkes 175 180 arasi yazdi boyunu. Ilk defa goruyorum boyum 162 diyen. Benden kisa olan kizlar heo 164um diyo bana okuldan falan. Allah allah
Soran+1 yılPeki :(
+1 yıl22 yaşına kadar 1 cm falan uzayabilirsin ancak
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladim canim sagol
17 yaşında kadar anca uzarsın
00 Yorumla20 ye kadar bir ihtimal belki uzar
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ama umudunu yitirme
01 Yorumla
Soran+1 yılOf yaa of :-(
- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılPi'yi 3 değil de 3,14 al.
00 Yorumla Dalga mi geciyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayir keske saka olsa malesef cok kisayim uzamak istiyorum 14 yasindan beri ayni boydayim 10 yasinda ergenlige girdim
+1 yılboyun kaçki
05 Yorumla
Soran+1 yıl165 :( cok utaniyorum boyumdan 70 bile degilim tam bodurum igrenc :''(((((
- +1 yıl
Sen dalga geçiyorsun sanırım? boyun gayet iyi sen buna kısa mı diyorsun?
Soran+1 yılTabikide 165 cok cok cok cok kisa. Ya burfaki kizlar hep 180 miş komplekse girdim :( bir yere yorum yazdim 165 diye herkes cucesin kisasin igrwncsin dedi 2 aydir kafayi yedim ameliyat olcam olmadi boy uzatmak icin cok kisayim yaa
- +1 yıl
Sen nerde yaşıyorsun? boyun hiç kısa değil ergensin büyü geçer bu düşünceler
Soran+1 yılBenden kisa olanlar cevremde boyum 164 diyo.
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen iyi misin 165 bence çok iyi yani
00 YorumlaKac boyun?
010 Yorumla
Soran+1 yıl165 :'(
Soran+1 yılTopuksuz 175 olmak istiyorum herkes boyumla dlga geçiyo hobit diyee
Soran+1 yılYasim 19 zaten yaaaaaaa
Soran+1 yılAma burada erkekler hep 190 ama
Soran+1 yılOlabilir cunku benden azcik uzun kizlar 175im diyo offff
Boyun kaç?
112 Yorumla
Soran+1 yıl165 :(
Soran+1 yılCiddi misin ama bir soruda tum kizlar 180 yaziyodu boylarni ama ya
Soran+1 yılYani bir kismi uzun :( cok etrafima bakmam. Peki madem oyle bir insan neden buraya boyunu yalan yazsin ki ne gecicek eline
Soran+1 yılOrtalama 175 degil mi yaa
Soran+1 yılTamam birisi 175 dedi bana. Ama yalan olabilr belki boyu 178 olan bir arkadasim dedi bunu bana bodursun hobitsin falan dedi icime oturdu baya
Soran+1 yılAma herkes hobit diyo uzuluyorum
+1 yılNe kadar kısasın?
06 Yorumla
Soran+1 yıl165 tam :'( her gun olcuyorum belki uzarim diye ama yok yok yok :''(((((
- +1 yıl
Benim boy 190 ben 160-170 arası kızlardan aşırı hoşlanıyorum bence dert edilecek birsey değil sıkma canını
Soran+1 yılE gördün mu 190 sin iste bu yuzden ben cok kisayim :(
- +1 yıl
Ama ben erkeğim kızlarda kısa biy seksi olur erkekte uzun boy :) bence sen hiç üzülme
Soran+1 yılErkeklerden de uzun olmak istiyorum cunku ben kisa erkek severim
- +1 yıl
O zmn insallah uzarsın :)
+1 yılboy kaç
09 Yorumla
Soran+1 yıl165 cook utanc verici coook :'(
- +1 yıl
hahahahaha asıl bu olay utanc verici 165 iyi cok iyi bence yani sorun yapılcak bir boy değil ben kimsenin bıoyuna bakmam yeterki sen iyi ol takma boyunada
Soran+1 yılNeresi iyi ya buradaki herkes 175 180 arasi ama
- +1 yıl
burdakiler sallıyo senin gibi boyunu dert eden cok gördüm hatta 160 dan kısalarda var hemde cok sakın dertme etme boyunu bir erkek olarak söylüyorum boyun için sevmez kimse seni
Soran+1 yılAma burdaki erkekler oyle. Cogunluk 175 ve altina kisa diyo :'(
- +1 yıl
öffff burdaki erkeklerin cogu abaza ve sırf fizik için burdalar evlencek olan ciddi erkekler buna takılmaz bırak o ergenleri yaa liseyi bitirmemişler daha
Soran+1 yılAma demesinler onurumuz kiriluyo :'(
- +1 yıl
sen onları insan yerine koyup dinlersen kırılır cunku onlar hep görsellik peşindeler ama dışarı cıktıklarında yanlarıda hep 160 lık kızlar cunku hersey lafta onu diyenler fiziğe takılan erkekleri umursama ilgilenme bende zayıfım mesela ama kimin ne dediği umrumda değil
Kacki boyun
01 Yorumla
Soran+1 yıl165 cm tam :'(( 66 bile degil off off
25e kadar uzar
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!