Sağlıklı doğmadım çocukta olamadım hep olgun olmak zorundaydım çok duyarlı ve gözlemci bir çocuktum en sevdiğim aktivitem bir yere oturtup etrafımdaki insanları izleyip onları çözmeye çalışmaktı konuşarak anlatamadım susarak anlatamadım 4 yıl boyunca ağlayamadım yapamazsın dedikleri ne varsa en iyi şekilde yaptım ama duygusuz gaddar olan hep ben oldum
Düştüğümde çok hassas ve güçsüz oldum en yakınlarım tarafından vücudum iflas eşiğinde çektiğim acının ağrının haddi hesabı yok ama dirayetli durduğum için o sonuçlara ve ilaçlara rağmen bana ailem bile inanmıyor 7 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum ama doktorumunda beni daha fazla uyuşturmak dışında elinden bir şey gelmiyor bazen gözleri doluyor bazen sadece izliyor en son seansımızda sen çok güçlüsün ve çok gençsin biraz daha dayan olur mu dedi
Sona yaklaştığımı benim gibi o da biliyor
Düştüğümde çok hassas ve güçsüz oldum en yakınlarım tarafından vücudum iflas eşiğinde çektiğim acının ağrının haddi hesabı yok ama dirayetli durduğum için o sonuçlara ve ilaçlara rağmen bana ailem bile inanmıyor 7 yıldır psikiyatrik tedavi görüyorum ama doktorumunda beni daha fazla uyuşturmak dışında elinden bir şey gelmiyor bazen gözleri doluyor bazen sadece izliyor en son seansımızda sen çok güçlüsün ve çok gençsin biraz daha dayan olur mu dedi
Sona yaklaştığımı benim gibi o da biliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ben de öyleyim hep
Herhangi bir tedavi görüyor musun peki
Ben de sona çok yakınım tıpkı senin gibi, benim herşeyimi aldılar. Ben affettim herkesi sende affet
Hadi ben affettim benim çocukluğum nasıl affedecek herkesi ve her şeyi?
Neler yaşadığını bilmiyorum, ama benim hikayemde cinayetler tecavüzler yıkılan yuvalar intiharlar bir sürü olaylar var. Ben işlemedim bu suçları hepside benim hayatıma değiyor. Bu kadar soruna rağmen ben affettim, senin hikayen bundan ağır ise affetme
Tecavüz cinayet yok gerçekten acımın biteceğine inansam şu saniye yapardım zaten ailem bile koşulu seviyor kabullenmiyor hep suçlama manipülasyon insanları tanıyorum çok yara aldım 7 yaşından beri dışlandım düşman ne demek onu öğrettiler hep dik durdum ezdirmedim ama dozu hep arttırdılar iki elini birden kullanan insanlar süper gücü var sanıyordum çünkü benim hiç şansım olmadı olmayacak da bir süre kabus geçecek diye kandırdım kendimi kafamı duvarlara vura vura öğrendim onu da en büyük gerçek benmişim :)
Kullanmadığım ilaç kalmadı 8. Yıla girdim düzenli psikiyatri ilaç tedavimde uyuşamıyorum kafa ve vücut ağrımı hiçbir ilaç kesmiyor bağışıklık kazandım biraz sıradan olmak için günde 12 ilaç 3 ağrı kesici içen 13 yaşındaki çocuğun hesabını kim verecek? 2 saat kesintili uyuyabiliyorum sadece o kadar ilaca rağmen o uykularımın hesabı nasıl ödenecek? Ben daha kendimi affedemiyorum benim günlerime yıllarıma sebep olan bitiren hiç kimseyi affetmiyorum benim de bir hakkım vardı bu hayatta yapmasalardı
Seni çok iyi anlıyorum, bende vücut ağrıları çekiyorum. Keşke dünya ikimize de adil davransaydı, ancak bunu değiştiremiyoruz. Değiştiremediğimiz şeyler için kahrolmaya gerek yok. Sadece bir hayat var, bazen ölsem de kurtulsam diyorum. Sokakta yürürken bir kedi gelip sırnaşıyor dünya bir anda cennet bahçelerine dönüyor ve gitmenin hüznünü hissediyorum. Hem gitmek isteyip hemde gidememek nedir iyi bilirim. Yaşamak güzel şey gittiği yere kadar oda kedinin güzelliği ve kuşların cıvıltısının hatrına
Bunu bebeklerde hissediyorum gelip sarılıyorlar ya da onlara gülümsediğimde gülümseyip kucağıma gelmek istiyorlar çocuklar hissediyor kimin onlara zarar verip vermeyeceğini sevip sevmediğini 1.5 yaşında bir kız çocuğu var sık sık gördüğüm beni görünce koşup sarılıyor gülüyor oyun oynamak istiyor tek zaafım çocuklar
Çocukları ben de çok seviyorum. Masumluğunu, gülüşünü. Ben muhabbet kuşu, kedi, köpek gibi bir çok hayvan baktım. Biliyor musun hepsi karakter olarak çocuklara benziyor. Kedi biraz daha tuhaf durduk yere dövüyor falan ama onuda erkek çocuklara benzetiyorum
Hayvanlara dokunamıyorum pek bende balık besledim çok kez bir de su kaplumbağam vardı bazen içimden keşke anne olabilecek kadar her anlamda sağlıklı olsaydım diyorum ama yok :)
Su kaplumbağası ilk defa duydum. Normal kaplumbağa gibi mi? Mesela sevdiğini falan hissediyor mu? Yoksa sadece yüzüyor mu? Hayatın neler getireceğini bilemeyiz, belki olursun daha çok gençsin
Hem kara da hemde suda yaşayabiliyordu bozuk bir lira kadar bir şey tabii ki hissediyor tepki veriyor eline falan alabiliyorsun kırmızı yanaklı su kaplumbağası olarak geçiyor türü
Küçücükmüş ee ne oldu, bakamadın mı?
1.5 yıl baktım ama çok hassaslar ciğerlerini üşüttü güneşi seviyordu hep güneşe çıkarmama rağmen benim de yaşadığım yer zaten soğuk iklimi maalesef kaybettim
Başın sağolsun, kaplumbağaya ne isim koymuştun? Düşünüyorum da ne isim verilir ki
Sole koymuştum anlamı ışık güneş demek
Benim kedimin ismi de çok anlamlıydı. Cafer
Zayıf görünmek iyi değil
Benim çektiğim acıyı ve ağrıyı normalde kanser hastaları çekiyor doktorlar öyle söylüyor ben yıllardır bunu yaşıyorum ilaçlar kesmiyor bağışıklık kazandım serum iğne yasak çünkü acil bir durumda vücudum uyuşmaz ve ameliyat olamam zayıf olmak isterdim ama sonumu görmek istiyorum
Umarım istediğiniz olur istediğiniz şeye ulaşırsınız
İstediğim hiçbir şey yok yıllar önce ağrıdan hareket edemeyip tavana bakarak geçsin diye yalvarıp 2 gün bilincim kapandığında bıraktım beklemeyi ve istemeyi :)
Umut her zaman vardır
Umudun kırıldığı gün gelirse tekrar konuşalım bunu hayat insanlar herkese aynı davranmıyor
Orası öyle
zor umarım ıyı olursun
İyi olmanın ne demek olduğunu öğrenecek kadar zamanım kaldı mı bilmiyorum ama teşekkür ederim
öyle deme ya dertlesmek ıstersen buradayım msaj atarsın
Derdlesmek ister misin
Son derken
Başka bir son var mı bilmiyorum gerçekten toprağın altına 9 tahtayla beraber girmekten bahsediyorum
Ne alaka dm söyle şu olayı tam olarak bana