çok ağır geçiyor her gun kalbım vaprıyor uykularım boluk boluk daha fazla vucudum kaldıramıyor acıle gıtsem bana hap aflan yazarlar mı
asla duzelmıyor hep boyleyım 7 24 cok korkuyorum bır sey olucak dıye cunkıu cok sıddetlı belırtılerım var
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok ağır geçiyor her gun kalbım vaprıyor uykularım boluk boluk daha fazla vucudum kaldıramıyor acıle gıtsem bana hap aflan yazarlar mı
asla duzelmıyor hep boyleyım 7 24 cok korkuyorum bır sey olucak dıye cunkıu cok sıddetlı belırtılerım var
Derin derin nefes alıp vererek beynindeki ve kalbindeki sesleri sustur. Sonra bilinçaltı temizliği yap. Bilinçaltında seni hasta ve huzursuz eden düşünce ve inançlarını Ben bugün çok neşeliyim. Kimse moralimi bozamaz. Çok mutluyum. Hiçbir sağlık sorunuum yok ile değiştir. Hsstayım dersen hasta olursun. İyiyim dersen iyi olursun. Bilinçaltına ne gönderisen o olursun. Uyku bozukluğu için aktardan melatonin alabilsin. Geçmiş olsun.
tansıyonum cıkıyor belırtılerım agırlasatı kalbım carpıyor bazen agrı oluyor, yasadıklarımı kaldıramıyorum cok agır vucudum kalddıramıyorum ılac ıcmem lazım
Cevap
3Cevap
stresi azaltın psikoloğa gidin
Hemen psikiyatr psikolog. Aynı zamanda dahiliye ki komple kan değerleri ve tiroid bakılsın.
çok korkuyorum çok ağır şeyler yaşadım birini görsem ağlıcam dusundukce vucudum kaldıramıyor ilaç icmem lazım benım
İşte diyorum ya, iki bölüme de gitmelisin. Psikolog desteği de iste.
O bana stresten yaşatan üst komşuya Allah bin kat yapsın yasatsin kul hakkı pislik
Doktora gittin mi intihar düşünceleri var mı peki
gitmedim gitmem lazım aşırı yogun belırtım var her zaman cok korkuyorum
Doktora git
Şu an randevusuz kım bakıcak dayanamıyoeum
Eklesene beni
Orada mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?