Sağlık Reakarnasyona inanıyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Bazı insanlar doğum lekelerinin önceki hayatımızda nasıl öldüğümüzle ilgili bir bağlantısı olduğunu söylüyor. O halde hiç doğum lekesi olmayan insanlar ilk defa mı dünyaya gelmiş sayılıyor? Ya da doğal yollarda öldüğünü mü gösterir? Reakarnasyona inanıyor musunuz? Cevapla Doğum Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 39,8b cevap paylaştı. Hayır inanmam. yok olacağız işte. 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKe-34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% 8 ay Hayır öyle bir dünya yok.. bu hayatta her şeyin bir bedeli vardır.. yaratılan herşeyin bir amacı vardır 1 0 Yorumla
fastandfurious_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 8 ay Ben reenkarnasyona inanıyorum ama doğum lekelerinin ölümümüzle ilgili olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
Deli_Oğlan Takip Et Guru Yaş: 34 8 ay Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı. Bi ara baya Bi araştırmıştım. Gerçek röportajları izlemiştim. İnandım da 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum 1 0 Yorumla
u seanfey Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 536 cevap paylaştı. Hayır inanmıyorum 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 8 ay Sağlık konusunda 877 cevap paylaştı. Evet inanıyorum... 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır inanmam. yok olacağız işte.
Hayır öyle bir dünya yok.. bu hayatta her şeyin bir bedeli vardır.. yaratılan herşeyin bir amacı vardır
Ben reenkarnasyona inanıyorum ama doğum lekelerinin ölümümüzle ilgili olduğunu düşünmüyorum.
Bi ara baya Bi araştırmıştım. Gerçek röportajları izlemiştim. İnandım da
Hayır inanmıyorum
İnanmıyorum yok olacağız
Kesinlikle inanıyorum
İnanmıyom
Hayır inanmıyorum
Evet inanıyorum...
Hayir