Sağlık sistemi Şahane değil mi?

Merhaba gezegenin şansız insanları..

Anne tarafında kanser.. Baba tarafında kalp ameliyatı olmayı dövdülkeri için.. 6 ayda bir rutin kontroller yaptırım.. Bugün de yaptırdım hiç bir sıkıntı çıkmadı her şey çok iyi hatta 6 ayda gelme 1.5 sene sonra gel dediler ancak verdikleri bazı ilaçlardan mütevellit bas dönmesi geçmedi ve geçmezse acile başvur dedikleri için acile geldim. Yaklaşık 1.5 saatir burdayım kahve içiyorum.. Bakan eden yok. Neyse etrafımdaki insanları gördükçe iyileştim.. Ve geldiğime utandım.. 3 saatir bekleyen 4.5 saattir sedyede acıyla bekleyen insqnlar mevcut.. Babası eve almadığı için burdq kalan kız bile var.. Tam bir kaos ortamı.. İnsanlarla sohbet ediyorum mr için 5 ay sonrasına gün verilmiş adam ve omuz ameliyatı için mayısta bas vurup aralığa tarih almış insanlarla sohbet haliyle pek keyifli olmadı.. Hastanelerde sıra olayı bitmemismiydi.. Yoksa tatlı bir hayalmiydi.. İmkanı olan için özel hastaneye yonlenin nidalari ortalıkta. Olayın diğer tarafından bakınca doktor ve hemşirelerin iş yukude ağır.. Siz siz olun kendinize iyi bakın hastalanmayin.. Sağlıklı günler...

Sağlık sistemi Şahane değil mi?