Tüm vücutta karıncalanma detayları okur musunuz lütfen?

Ben dün öğlen duş aldım ve dışarıya çıktım arabada cam açıktı ve hafif rüzgar çarptı. Akşam eve geldim her şey normaldi gece oldu yattım ama saat baya geç olmuştu yatakta telefona bakıyordum. Ve bir anda elim kolum ayağım bacağım ve yüzümde uyuşukluk oldu. Ama his kaybı değil hissediyorum başka belirtimde yok. Sanki vücudumda karınca dolaşıyor gibi bi his ama her yerde var kol el bacak ayak yanak alnım ensem sırtım her yerimde var. Neyse bir şekilde uyudum ve bugün hala daha aynı şekilde devam ediyor geçmedi ek olarak baş ağrısı eklendi. Şakalarım ağrıyor özellikle sağ şakak ağrıyor , sol alnımda kaşımın üstüne dokununca acıyor. Baş ağrısı bende yıllardan beri oluyor zaten ama uyuşukluk eklenince korktum. Araştırma yaptım ama beyin kanaması inme gibi belirtilerim yok. Sadece baş ağrısı ve tüm vücutta karıncalanma. Yüz felci mi ki diye düşündüm ama rahat konuşuyorum hareket ettirebiliyorum. Bazen sırtımda ağrıyor hatta bugün biraz eğildim ense ve sırt ortasında bi kasılma sıcaklık acı gibi bişey hissettim. Boynuma dokununca da acıyor. Bunlar ne olabilir

Tüm vücutta karıncalanma detayları okur musunuz lütfen?