Bu oğlandan olur mu olmaz mı 😔?

Ailesi ailemle ilk tanıştığında 17 yaşındaydım beni 20 sanmışlardı ve oğlana ayarlamaya çalıştılar babası babamla konuştu falan ama ailem kızımız küçük ve okuyacak dediler. Çocuk tıp son senesinde ben de diş ikinci senemdeyim üniversiteden dolayı farklı şehirlerdeyiz ama çok yakın. Hatta onun üniversitesiyle benim üniversitem arasında anlaşma var ortak etkinlik çok yapılıyor. Ben de hafif grip oldum o bahaneyla intörnlük yaptığı hastaneye gittim çocuğu görünce eriyorum. Ben çözemedim aşık mıyım değil miyim sadece cinsel arzu ve geçer mi hiç bilmiyorum. Cinsel arzu olsaydı 3 senede geçmez miydi ya. Ona instagramdan istek attım kimsiniz tanışıyor muyuz dedi ben de utandım hayır dedim bu yüzden benim takip isteğimi onaylamadı. Yüzsüz gibi tekrar istek atmak da istemiyorum utanıyorum. Ve oğlan benden daha önce red yediği için benimle bir daha konuşmaz artık yani çekinir büyük ihtimal ailelerimiz de çok yakın ya. Nasıl olacak bilmiyorum. İnstagramda paylaşa basınca ilk sırada o çıkıyor. Ona alakasız bir reels atıp sonra pardon arkadaşıma atacaktım diyesim geliyor belki sohbet açılır. Aşırı istiyorum çocuğu aşırı. Napmalıyım ya yardım edin elimden uçup gider diye ödüm kopuyor

Bu oğlandan olur mu olmaz mı 😔?