Bu çocuk olmaz mı?

şimdi 11e geçtim o 12 ye

ben okulda bir çocuktan hoşlanıyordum dış görünüşü iyi çocuk ama bildiğim ve gördüğüm kadarıyla hep erkek arkadaşlarıyla takılıyor yanında şimdiye kadar 2-3 kez kızla konuştuğunu gördüm (1 senede) genel çevresi hep erkek diyebiliriz çocuk biraz içine kapanık olduğunu düşünüyorum şu şekilde okulun başlarında neredeyse hiç sınıftan çıkmıyordu tabi ben ondan hoşlandığımdan koridordan geçerken hep bakıyordum kendi kendine sırada yatıyordu sonra biz bu çocukla sınav yerinde falan 9 gün aynı yerde oturduk sohbet falan ettik o da sordu ben de sordum konuştuk ettik ama birbirimize isimlerimizi asla sormadık sonra işte ondan sonra normalde asla kimseyle göz teması falan kurmaz hep dikkat ediyorum ben ona baktığımda genelde göz göze geliyoruz ama ben kaçırıyorum ya da o bana bakarken ben bir anda ona baktığımda o hemen kaçırıyor bizim sınıfta bir arkadaşımız vardı onunda arkadaşıymış hiç gelmezdi sonradan gelmeye başladı her sınıfa geldiğinde göz göze geliyorduk böyle çok şey oldu falan ben buna istek atmıştım kabul etti ama 1 hafta sonra çıkardı pp falan yoktu ya da foto (ama okulda sima olarak kesin tanır) sonra ben karne almadan 3-4 gün önce bu bana cevap vermez diye ona bir araba fotoğrafı attım arabalara çok ilgisi var o da bu ne bacim yazmış direkt böyle yani ben de aklıma sen geldin plakayı görünce bacim dedim aynı onun yazdığı gibi sonra dedim ki belki muhabbet ilerler sen arabalarla ilgileniyordun değil mi dedim (kesinlikle evet ) o da ilgilenmiyom yazmış insan bir düzgün yazar ben de yalan söylediğini bildiğim için hadi laan this is funny ilgilenmeyen insanın öne çıkanlarında araba storyleri olmaz ya da arabayla alakalı hesapları takip etmez dedim ayrıca 1 hafta takipleşmiştik oradan gördüm yazdım ve engel yedim karne gününde yoktu arkadaşlarıyla göz göze geldiğimde gülümsüyorlardı ama küçümseyici şekilde değil çocuk son zamanlarda beni gördüğünde saçını falan düzeltiyordu kendini düzeltmeye çalışyordu garip anlamıyorum soğuk biri genel ama bilmiyorum hiç oluru yok mu?(cringe ama yaptık bir şeyler)

Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu çocuğa yanlışlıkla bir gün ismiyle bağırmıştım bana baktı biraz şaşırmış gibiydi ama ben hemen oradan kaçtım bir şey yapmadı önceden zaten hiç bakmayan bir çocuktu sonradan beni gördüğünde falan bakıyordu ama anlamadım bu davranışların üzerine engellemesi tanımıyor mu bilerek mi yaptı hiç anlamadım
Güncellemeler
+1 yıl
Yani engellemesi normalde sadece yazdığım hesaptan engellemişti diğer hesaplarından engellemedi oluşturabileceğim hesapları da engellemedi ayrıca bunun öncesinde ben ona yanlışlıkla istek göndermiştim 3 kere falan (1. yi ben göndermiştim ama ortak arkadaşlarla takipleştikçe yanlışlıkla elim çarpmış heralde )2. kabul etti 1 hafta takipleştik 3. yü reddetmiş ama yine engellememişti yani açık kapı bırakıyor sanırım peşinden koşup onun egosunu tatmin etmemi bekliyor anlamadım yardım edin nolur
Bu çocuk olmaz mı?