Bu çocuktan olmaz demi tam bı pe*o?

Biz iki sene önce instadan tanışmıştık. Ve hiccc bulusmadik. Zaten ilkte hani öyle ciddi diye başlamadık aramızda cinsel çekim oluştu ve benimde ilkimdi bu. İlk defa bir erkekle cinsel şeyler konuşup ona güvendim o da benle ilk. Çocuk zaten sosyal biri değil pek. 22 yaşında ben 27. Bu sürede tabi ben bağlandım ona. O da öyledir ama ben kadar değildi. Ben çok beklentiye girdim ilk defa bunları bı erkekle konuşunca tabi ne bilim ona ait hicsettim aramızdaki kimyada iyidi. Ama sonradan kabak tadı verdi. Ciddi değildi hiçbir zaman tabi ben gelin güvey oldum. Belki o da sevmiştir beni bilemme ama hiç cabalamadi amacı belliydi. Ama ben hep bunu görmezden geldim tabi. Kılıf uydurdum vb. Gerçekleri görmek işime gelmedi belki de. Üzülen yıpranan maalesef ben oldum. Çocuk daha halbuki calismiyor bile prenses erkeklerden. Çok daha iyisi o hak ediyorum ben o benim değerimi sevgimi anlaması hiç. Büyük ders çıkardım. En sonda buna bizim yolumuz bir değil artık kardeşim evleniyo dedim benim de yaşım geldi yuvam olsun isterim sanaldan bıktım artık Dedim Hicbisey demiyo biraz olgunlas şaşırt beni diyorum off diyor. Hiç mantıklı konuşmadi en son. Öyle bitti işte. Daha da yazmadı. Sizce neden normalde yazardı cunku?
Bu çocuktan olmaz demi tam bı pe*o?