Herhangi bir rahatsızlığım yok. Hastanede Çalışırken böyle bir sorun yine vardi ama en aza inmişti kendimi rahat ifade edebiliyordum. Aşırı heyecanlanirdim biriyle konuşurken o yüzden sohbet etmek istemezdim iki kişi kalmak istemezdim biriyle. Ama düzelmiştim yine heyecan vardı ama öyle konuşmamı bozacak şekilde yoktu düzelmişti. Şimdi ise işten ayrıldım evdeyim şu an çok fazla ortama girip çıkmıyorum biriyle konuşurken kelimelerim çoğu zaman yanlış çıkıyor çok sıkıldım ya bu durumdan utanç verici iki kelimeyi bir araya getiremiyirum bazen
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bendede oluyor canım bunun çözümü sanırım olabildiğince dikkat etmekde zamanla zihnimiz beynimiz bir şekilde onu halledecektir
Çok kotu hissettiriyor dimi
Bak mesela ben böyle burada bıd bıd bıd elli tane şey yazabiliyorum aklıma geliyor çatır çutur sıralıyorum ama konuşma kısmında böyle olmuyor çünki insanlar dinlemeyi sevmiyor :)) veya sevsede böyle çıkmıyor yani yo kötü hissetmiyorum olduğu kadar önemli olan elinden gelenin en iyisini yaptığını bilmek kimse bizi yargılamaya kalkmasın umrumuzda değil boşa gider çabası :==)
Öyle tabi. Bende oyle mesajda falan çok iyi konuşurum şair gibi falan ama yüz yüze gelince beynim sifirliyor sanki
Bu seni mutsuz hissettirmiyorsa sorun yok seni olduğu gibi kabul eden insanlarla ol
Beni mutsuz hissettiriyor kötü hissettiriyor
Birileri demiyor öyle tabi yakınlarım falan ama ben kendi kendime öyle düşünüyorum
Senin değerin karşıdaki kişinin onayıyla olmasın içinden gelsin sen konuşmadın konuşacak konu bulamadın karşı taraf muhabbetsiz kaldı diye kendini yiyorsun yeme gerek yok kasıntıya sokma kendini iyi hissetmelisin
Ne güzel söyledin valla çok kasıyorum kendimi bazen hiç anlatmıyorsun diyorlar hep bana yönlendiriyorlar soru geriliyorum
Acele konuşuyorsun düşünmeden atıyorsun makine gibi
Evet çok küçükkende vardı bu şey ben de konuyla alakalı alakasız pat diye bı şey diyiveriyorum aklımdan ilk geçen şeyi anlatiuorum😂bazen çok sinir bozucu ama bilerek yapmıyorum
Bilerek veya bilmeyerek olsun hoş bir durum değil biraz ağır olmanda faydasını görürsün bu durumun ayrıca bir nahoş lakabı var patavatsız yani hangi taraftan bakarsan hoş bir durum değil doğrumu
Evet hoş değil tabiki
Küçükken çok daha fazlaydı bu yaş ilerledikçe düzeldi ama arada oluyor tabi
Biraz daha özen gösteren dahada iyi olur senin için
Sakin sakin konuş acele ettiğin için çıkıyor olabilir
Onu ayarlayamiyorum ve sonra yanlış konuştum diye günlerce o senaryo kafamdan geçiyor kötü hissediyorum
beynimiz hızlı çalışıyo bazen dil yetişemiyo olur öyle şeyler arada pratik yap
Ne önerirsinnn pratik olarak etkili olan
Her gün sesli bir şekilde kitap oku + ses kaydıyla 2-3 dk konuş Düzenli yap beyin-dil kasların güçlenir 1 hafta düzenli yapsan bile az çok farkı görürsün misal ara ara şarkı aç şarkıyla beraber söyle sende
Deneyeceğim teşekkür ederim
Heyecan ve hizli dusunmek
Yenemiyorum bunu çok kötü gözüküyor kendimi öyle hissediyorum yani biri demese bile
Hayirrr ben boyle kisilerle daha samimi hissediyorum kendimi nedense eminim çoğu kisi de garipsemiyordur
Samimi geliyorsun diyorlar ama ben kendimi kötü eksik hissediyorum iyi ifade edememiş hissediyorum. Bı olay yaşadım diyelim konuşurken bı kaç şeyi böyle söyleyemedim veya konuşmadım cümle kuramadım falan o olayı günlerce düşünüyorum 🥺
Ya yerim ben seni o bende de oluyor ama o sekilde dusunmemeye çalış kendini bosa uzuyorsun oyle kuruntularla emin ol kimse takılmıyor senin yanında kendilerini daha rahat hissedip egleniyorlardir ben kaskati spiker gibi biriyle asla eglenemem gererim kendimi mesela oyle dusun
Öyle mi dersin takılmıyorlar mıdır
Sevgilimle konsuurken de öyle oluyor bazen çok heyecanlanıyorum çok komik oluyor az önce telefonda konuştuk ne dediğimi hatırlamıyorum 😂😂çok boş ne dedigm belli olmadı yani anlamadım o da anlamamistir kesin
Djeksmwkskwks bence bu seni daha unutulmaz kılan bir özellik olumlu tarafından bakk
Konuşamayan biri unutulmaz tabi😂😂
Oyle degill kiz allah seni😂😂
😂😂😂😂❤️❤️ teşekkür ederim yorumlarından dolayı sen de çok samimi geldin🌼
Ahaha tesekkur ederimm ne demek 🥹🥹💖💖🫶🏻🫶🏻
🤭🤭🤍🤍
Kitap oku