Hasta bi insanım, geleceği düşünüyorum?

Dostlar ben son 5 yıldır çeşitli enfeksiyonları ağır geçiren, rahatsızlıkları olan bir insanım. 20 yaşında bile değilim. 18 yaşımda safra kesem bile alındı, hatta öğrencilere gösteriyorlardı beni. Kalp ritim bozukluğu, böbrek rahatsızlıkları, mide rahatsızlıkları, rahatsız bağırsak sendromu, mesane enfeksiyonları, rahim rahatsızlıkları olsun bir sürü şey var. Gelecekte ne zaman öleceğimi bilmiyorum. Enfeksiyonları ağır geçiriyorum ve bazı organlarım artık bana yetmeyecekmiş gibi hissediyorum. İçimde bi korku var. Hani normal birisinin ilaç içince geçen o rahatsızlıkları bende sadece hapla geçmiyor. Bazen acillik bile oluyorum. Geleceğe karşı olan endişelerim var. Gelecekte 2 tane ameliyat olabilirim, ihtimali varmış. Korkuyorum. Ne yapsam bilmiyorum. Saçmalıyor muyum?

Güncellemeler
8 ay
Artık içtiğim ilaçlar mideme fazla hasar veriyor. Hastanelere gitmek istemiyorum. Hastaneye gitmek artık işkence gibi geliyor. Yediğim serumların acıdığı yerlere tekrar serum yapılmak zorunda kalınıyor çünkü diğer yerler daha çok acıyor. Bu günler geçer inşaallah...
Güncellemeler
8 ay
Benim için dua edebilir misiniz
Hasta bi insanım, geleceği düşünüyorum?