Kiminle evlencem kıyamet kopacakmi zamlar nereye gidiyor
tarzında
tarzında
Evet merak ederim acaba ben öldüğümde neler bulunacak uzaylılar keşfedilecek de ben göremeden gidecek miyim falan
Cevap
10Cevap
Kiminle sevgili olucam. Bir gün gerçekten mutlu olabilecek miyim. 2023den sonra Türkiyenin hâli ne olacak. İlerde fark yaratacak bir şeyler yapabilecek miyim. Bir de öldükten sonra başka hayat olacak mı diye merak ediyorum.
Tek düşündüğüm kararsızlığm bir yanım diyorki sen kazandiklarini tek Ken kazandın evlenme bir yanım diyorki yanlizlik zor evlen sadece bu gelecek adına düşündüğüm kafam çorba gibi oluyor bazen
En çok 2 3 ay sonra mesela şu an olaylar olduğunda şimdi yaşadıklarımız iki üç ay sonra ne olacak bitmiş mi olacak sürecek mi gibi
Ben bu dusuncelerin hepsini saldim bu gunu ve ani yasiyorum umrumda degil gelecek belkide ben yarin olmuycam.
Bugünümü sağ atlatabilmeye baktığımdan gelecek düşüncelerim arasında değil.
Hahahah bu sorulari pes pese okuyunca gulesim geldi. Kimle evlencem kiyamet kopcak mi 😂 valla kiyametin kopmasi benim evliligimden daha yakindir
😂😂 Allah gecinden versin
Kiyamet bizden onlarca belki yuzlerce nesil sonra kopacak merak etme
Onu bilemeyiz Allah bilir
Iyi de din adamlari hep öyle anlatiyo ben de kendim sallamadim onlarin hepsinin anlattigini soyledim.
Din adamları konuşur
Bizim icin en onemlisi bilir kişi Allah c. c
Evet hayal işte belki hayalden daha güzel belki tam tersi 💔
Düşüne düşüne mala döndüm ak.
😄😂 Aynen ayniyz
Hayır. Spontane yaşamayı severim
Bi baltaya sap olur muyum diye düşünüyorum hep
Kaygılarım bundan dolayı
Düşününce ne değişiyor ki.
Evet
İnsan düşünen Bi varlık hali ile düşünülür.
Nadiren
Düşünürüm
Pek değil
Evet düşünürüm arada
Evet bazen
Evde kalabilirsin
😂😂 Niye ya
demisti dersin
Fıstık gibi kızım evde kalmam ben 🙄😄
Hadi bakalim kim haklis gorucez iyi geceler
Düğün fotoğraflarımı atarım bay
tm hsdi bakalim