İki gün üst üste gece mememin hemen üstünde batma oluyor ve yerimden bile kalkamadım hareket ettikçe ve nefes aldıkça daha da fazla arttı ben de nefes egzersizi ve çok hafif masaj yaptım bugünde gün içinde hafif hafif devam etti acaba kaslarla mı ilgili yoksa kalp mi😣
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
öncelikle mememi yoksa göğüs kafesimi buna karar vermeliyiz steteskopumulan geliyorum
Mememin hemen üstü işte fakat kalbimin çevresi de diyebilirim
hayatımın belli dönemlerinde yaşadığın şeyi yaşadığım zamanlar oldu nefesini kitliyoraun nefes almaya ciğerini kıpırdatsan bıçak barmış gibi kığırdamıyor değil mi? apnrada kaybolup gidiyor bilmem ama en az 10 kez yaşamışımdır tek sefer olup kaybolan şeylerdi ciğer olabilir bence yani ciddi bişey olsuğunı düşünmüyorum ama devam ederse git doktora
Nefes aldıkça daha da batma oluyordu ben de hafif şekilde nefes aldım ve 10-15 dk geçmedi yerimden kalkmaya çalıştığımda daha da arttı ben de kalkmadım zaten dün ve geçen gece yaşadım şu an yine aynısı olur diye yatmak istemiyorum 🙄 doktora gideceğim zaten randevu aldım
bence ciğer ya kalp olsa nefesle ne ilgisi olaun ki
Akciğerde batma hissi, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve genellikle ciddi bir durumun belirtisi olabileceği için dikkate alınmalıdır. İşte akciğerde batma hissinin olası nedenleri:
Pnömoni (Zatürre): Akciğer enfeksiyonları, özellikle pnömoni, akciğerde batma veya keskin ağrıya neden olabilir. Bu durum genellikle öksürük, ateş ve nefes darlığı ile birlikte görülür.
Plevral Efüzyon: Akciğerleri saran zarlarda (plevra) sıvı birikmesi, batma hissi yaratabilir. Bu durum, enfeksiyon, kalp yetmezliği veya kanser gibi nedenlerle ortaya çıkabilir.
Pnömositoraks (Akciğer Sönmesi): Akciğerin çökmesi, ani ve keskin bir batma ağrısına yol açabilir. Bu durum genellikle genç, uzun boylu kişilerde veya travma sonrası görülebilir.
Pulmoner Emboli: Akciğere ulaşan bir kan pıhtısı, ani batma ağrısı, nefes darlığı ve göğüs ağrısına neden olabilir. Bu acil bir durumdur.
Plevrit (Plevra İltihabı): Akciğer zarlarının iltihaplanması, özellikle derin nefes alırken veya öksürürken batma tarzı ağrıya sebep olabilir.
Kas veya Kaburga Problemleri: Akciğerle ilgili olmayan ancak göğüs bölgesinde hissedilen batma hissi, kas zorlanması, kaburga kırığı veya kas spazmından kaynaklanabilir.
Reflü veya Mide Sorunları: Gastroözofageal reflü hastalığı (GERD), bazen göğüste batma hissi yaratabilir ve bu akciğer ağrısı ile karıştırılabilir.
Anksiyete veya Panik Atak: Stres veya anksiyete, göğüste batma hissi ve nefes darlığına neden olabilir.
Ne Yapılmalı?
Doktor Ziyareti: Akciğerde batma hissi, özellikle nefes darlığı, ateş, öksürük, kan tükürme veya göğüs ağrısı gibi belirtilerle birlikteyse, derhal bir doktora başvurulmalıdır.
Tanı Yöntemleri: Doktor, fiziksel muayene, akciğer grafisi (X-ray), BT taraması veya kan testleri gibi yöntemlerle nedeni belirleyebilir.
Acil Durum: Ani başlayan, şiddetli batma hissi ve nefes darlığı varsa, bu pulmoner emboli veya pnömositoraks gibi ciddi bir durumun belirtisi olabilir. Hemen acil servise gidilmelidir.
Öneri
Batma hissinin nedeni tam
bence o akciğer
bence içini ferah tut akciğef o kalp değil
Umarım, teşekkür ederim 😌
rica ederim 🙂 ben sana dedim trolleri döyme diye al işte ahı tuttu 😀
gittinmi neymiş
Gitmedim pazartesiye aldım randevumu fakat bugün sol kolumda da ağrı vardı
yel girmiş olabilir fön makinaıyla yağla iyice masaj yap
Fizik tedavi ile alakalı aynı durum bende de var halen yaşıyorum doktorada gittim
Nasıl bir şey oluyor peki anlatır mısın
@troldovenn Yazamadım özel olarak
@troldovenn böyle batma hafif bi agrı var mı
Hafif değil
@troldovenn tamam neyse ne işte batma var sonuçta demi
Gastrit varsa yapar reflü varsa yapar canınız bir şeye sıkıldıysa olabilir.
Ama çok batma oldu, şu anda kalp atışım sanki arttı gibi ama belkide endişe ettiğimden dolayıdır randevu aldım sağlık ocağından bi ön muayene yapsın
Panik atak varsa panik ataktan da olabilir bazen bir şeyi stres yapıp canınız sıkıldıysa O da olabilir merak etmeyin kalp krizi değildir. Dedim ya bazen reflü bile yapabiliyor ama doktora gidin içiniz rahat etsin kalp ritminde dengesizlik olabilir Çok fazla korkmayın
Midemde sıkıntı yok panik atağımda yok
O zaman kalp ritminde düzensizlik vardır ya da mideniz de sıkıntı başlamıştır başlangıcı olabilir o da çünkü yapar dediğim gibi doktora gidin daha rahat edersiniz ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum
aşılann tayfadanöısım
Hayır
hıı belki midedn olabilirmi mıgde sancısı krampları kalk krızı gibi sanıyorlar mıdene baskı uygula baklm batısma sancı var mı
Psikolojik olarak oluyor
Bu gece de sıkışma oluyor mu
hafif hafif oluyor inş dün ki gibi olmaz ya
Büyük mu boyutu
Anlamadım batma ve ağrının mı evet
Yok onu demiyorum göğüs boyutunu sordum büyük mu
Spor yapıyor musun
Geçen gün yaptım her zaman ve sık yapan biri değilim geçen gün birkaç spor hareketi yaptım o kadar ahhshahs
Ondan olmuş olabilir