Göğsünüzü kabartacak sizi gururlandıracak olaylar veya söylemler nelerdir? ne olsa göğsünüz kabarır?

Göğsünüzü kabartacak sizi gururlandıracak olaylar veya söylemler nelerdir? ne olsa göğsünüz kabarır?
Yardım ettiğim insanlar ya da çocuklar birgün beni hatırladığında gözlerim parlar hatta duygulanırım ama göğsüm kabarmaz alçak gönüllü bir insanım sadece mutlu olurum.
Kendimi ayağa kaldırdığım vakit göğsüm kabarıyor, kendime yenilmediğim vakit, kendimi yenilediğim vakit.
Amacıma ulaştığım vakit helal kız İnci diyorum kendime.
İnsanın göğsünü kabartan her şeyin altında yenilgileri vardır bence, yenilgiler zafere doğru gidilen adımlardır, mazideki o kız olmadığımı gördükçe ve mazideki kendime verdiğim sözü tuttukça iftihar ediyorum kendimle.
Kendime dışardaki gözlerle bakmadığım için, içimden geleni yaptığım için kocaman bir aferin diyorum kendime.
Başardıklarım ve birinin düşüncelerine iyi anlamda dokunduğum ölçüde.
Teşekkürler eig için🍫💜
Sen kg vermişsin 🥳😅
Bana söylüyorsun sandım 😂
Hahah bana desinler ve eig için teşekkürler
Rica ederim 🦋
Cevap
7Cevap
Başarılı olunca tabi ki de
Ekstra bir şey olmasına gerek yok, öyle takılıyorum zaten..
Bir şeyleri kendi emeğim ve başarımla yaptığım vakitlerde genelde ve başarışız bile olsam doğru olanı yaptığımda.
Birinin sesine ses olmak...🔊.. Acı çeken birinin o yolda yalnız olmadığını bilmesini sağlamak.. Paylaştıkça çoğalmak..
Karakterim ve işimle ilgili beğeni takdir alırsam göğsüm kabarır gurur duyarım
Ailem beni başarılarımdan dolayı taktir ettiğinde 💖
Çocuklarımın başarısı sebebiyle bu duyguyu yaşarım sadece.
Benim hep göğsüm kabarıktır
Genelde öğrencilerimle ilgili güzel şeyler oluyor
Silikon
😂
Regl olunca sjsjdhw
oğlumun yaptıklarıyla : )
Kardeşlerimin başarıları
Biri bana rakı ısmarladığında.
Başarılı olunca
Akademik başarı
Başarılı olunca
Zor ve emek verdiğim bir şeyse