Bu psikolojik bir çöküntü hali. Fazla uyumak ya da geç uyumak vucütta alışkanlık haline gelmiş bir yorgunluk yaratır. Az uyku uyuyup dinç olarak uyanabilirsin ama bunun için wkendini zihinsel olarak hazırlamalısın
Hava kalitesiyle alakali olabilir. Havasi temiz , oksijeni bol nemi az olan yerde istesen de yatamazsin. Ama diger turlu bir yerde uykun olmasa bile kalkamazsin.
Sabah erken uyanıp gün içinde yorulursan ve saat 10 gibi yatarsan meseleyi çözmüş olursun. geç kalkarsan erken uyuyamaz ve gece kalkarsın. yatarken telefondan uzak kalmak da çok önemli. telefon ışığı ne kadar yorgun da olsan uyutmuyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
vitaminlere baktır
Bu psikolojik bir çöküntü hali. Fazla uyumak ya da geç uyumak vucütta alışkanlık haline gelmiş bir yorgunluk yaratır. Az uyku uyuyup dinç olarak uyanabilirsin ama bunun için wkendini zihinsel olarak hazırlamalısın
Hava kalitesiyle alakali olabilir. Havasi temiz , oksijeni bol nemi az olan yerde istesen de yatamazsin. Ama diger turlu bir yerde uykun olmasa bile kalkamazsin.
iyi oksijen alamıyor olabilirsin burun tıkanıklığı ne durumda
Yoo nefes alıyorum
ondan değilmiş o zaman
Sanki bana da ev kaynaklı gibime geliyor. Tatile gidince bayağı erken uyanırım. Ama evdeyken bazen öğleye kadar uyuyorum.
Çaresi basit. Hiç uyumazsan yorgun uyanmazsın
Bir yolunu bulursan bsna da söyler misin
Magnezyum ve d vitamini takviyesi
Denedim bende yaramıyor
İkisini beraber kullandn mı
Evet zaten normalde değerlerim olması gereken düzeyde , fazladan alınan mineral ve vitamini vücudum atıyor
Magnezyum kullan. Faydasını göreceksin.
Deniycem
Dene dene. Ben denedim. Hem uyku kalitesi hem dinç uyanma konusunda başarılı.
Teşekkürler
üstünden kamyon geçmiş bir üyemiz
Magnezyumun
Önerdiğin bi sey var mı
Venatura bgilisinat mi ne o
Bakiyim
He bunu D vitaminiyle bi arada kullan. Kullanip 10 gün sonra bana dua etmeyi ihmal etme
Edicem sjsjxjx
Demir takviyesi
D vitaminim cok düşük aslnda
Magnezyum da alabilirsin
D vitamini artı magnezyum şart
Sıcaktan
Klima açık
Üzerindeki yük agır😄
Jszjzjjz
😄
Erken yatmak.
Erken yatınca gece uyanıyorum
Sabah erken uyanıp gün içinde yorulursan ve saat 10 gibi yatarsan meseleyi çözmüş olursun. geç kalkarsan erken uyuyamaz ve gece kalkarsın. yatarken telefondan uzak kalmak da çok önemli. telefon ışığı ne kadar yorgun da olsan uyutmuyor.
Denerim teşekkürler
Rica ederim.
Takviye almak
Vitamin eksikliği
Rahat yatakta yatmak
Rahat zaten
Geç mi uyuyosun?
Vitamin eksikligi