Dudaklarım kuruyor ve kanıyor dudak kremi bir fayda etmedi bir önerisi olan varsa söylesin lütfen?
Cevabın nedir?
+1 yılDağ bayır gezdiğimden biliyorum. Dudak çatlaması genellikle soğuk ve kuru havaların sebep olduğu bir cilt problemidir.
Aloe vera suyu, salatalık suyu, neem (Azadirachta indica ) özü ile kuru dudaklarınızı ovabilirsiniz. Buna ek olarak gliserin veya süt içinde gül yapraklarını ezip yoğun kıvam haline getirerek dudaklarınıza sürebilirsiniz. Dudak kuruması Bal da çok önemli bir tedavi yöntemidir.. Kuruyan dudakalrına bal sürerek biraz bekleyin ve vazelin sürün. Biraz kuruduktan sonra ılık bir su ile dudaklarınızı temizleyin. Bu uygulamayı yaklaşık 1 hafta boyunca gün içinde iki üçkez yapın. Bu uygulamalardan sonra dudak çatlamaları tedavi olacaktır. Ayrıca dışarı çıkmadan önce mutlaka dudak nemledirici kullanın.
Bir ara yemek ya da su tüketemez hale geldiğinden fazla araştırdıydım.235 Yorumla- +1 yıl
yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ben teşekkür ederim. ^^
- +1 yıl
Aynen. Göreve çıktığında 6-7 ay dönmezsin. Askere gidince öğrenirsin kardeşim. Tecrübe ederek hatta.
En İyi Cevaplar
+1 yılÇatlamaya karşı ya da küçük çatlaklar varken nivea lipcare baya işe yarıyor (çileklisi baya güzel hatta :) ), ama çatlaklar hafif seviyeyi geçtiyse yanında bephantol ile gez ve sık sık uygula, faydasını hemen görürsün. Eğer daha da ileriyse -ki sanmıyorum, hametan uygularsın sık sık. Geçmiş olsun.
21 Yorumla
https://i.hizliresim.com/Dl7n36.jpg Farklı çeşitleri vardır. Kokuları harikadır. Çok uygun fiyata bulabileceğiniz dudak çatlaklarına birebir vazelin tarzı güzel bir ürün tavsiye ederim ben kullanıyorum hindistan cevizlisini
22 Yorumla
bir tatli kasig bal bir tatli kasigi badem yagi karistir dudaklarina sur kac dakika bekleyebiliyosan bekle sonra temiz dis fircasiyla fircala. burt's beesin balli lip balmini da oneririm👍
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
91
Cevap
142Cevap
Bu kremden başkası yalan ;).
www.eczaonline.com/...ak-Kremi-150-ml,PR-4564.html10 Yorumla
+1 yılbende yaklaaik 1-2 senedir var ve 3 kere doktora gittim egzama dediler akliniz gelecek her turlu kremi kullandim bir fayda etmedi ama en son doktora gitmemde doktor bir ilac yazdi (krem) biraz olsada yararini gordum en azindan kurulugu ve catlakligi kaybettiriyor kullandiginiz muddetce ayni sorun. bendede var :(
14 Yorumla- +1 yıl
Saolya tavsiye edebilecegin bir sey varmmi?
- +1 yıl
teşekkürler
Ben de aynı dertten sıkıntılıydım, çareyi şans eseri buldum. Emziren annelerin kullandığı meme kremi. Adını da yazıyorum:
Carbosol 30 ml
(Cildi nemlendirerek yumuşatır, çatlayan ve kuruyan cilt ve meme uçlarının korunmasında yardımcı olur)
Çatlayan dudağa sürün, 1 günde düzeliyor, iyileşiyor.
Fiyatı: 21 TL (7-8 ay önce almıştım)20 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. teramıyycın derı merhemı var bayer fırmasının kremı alman patentlı eczanelerde bıraz zor bulunuyor 10 tl falan kesın tek etkılı cozum yuzdeyuz garantı verırım sıze
12 YorumlaCanım benim vazelin sür uyumadan önce sur ruj gibi boşluksuz sur sabah uyan yumuşacık bisey kalmamış olacak
12 YorumlaNivea nin yuvarlak kutuda vanilyali kremi var dene istersen bende ise yariyor ayrica cokk guze kokusu
11 YorumlaAloe lips diye bir nemlendirici var. Tavsiye ederim.
26 YorumlaBol sıvı tüketimi, rüzgardan, doğrudan güneşten, soğuktan korunmakla ciddi anlamda giderilebilir yanı sıra ciltle uyumlu nemlendiricilerin gerektiğinde düzenli kullanımı ciddi anlamda hızlı ve kalıcı iyileşme sağlar.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle 1 kilo sarımsağı tavada eziyorsun ardından dometesin kabuğunu soy onunda yarısını iççinde döv ardından havuç rendele onuda karıştır birazcık sıvı yağ döküp ockta 15 dk kadar ağır ateşte pişir ve 3 kişilik servis tabaklarına koy afiyet olsun :D
10 Yorumla
+1 yılSürekli Yumuşak Tutmanız Gerek. Kremleri Yeme Riskiniz var En Güzeli pamuk Yardımıyla Zeytin Yağıyla Aralıklarla Yeseniz Zararıda Olmayacak Şekilde Nemli Tutmanız.
22 Yorumla- +1 yıl
Rica Ederim
+1 yılNemlendirici sür sürekli on beş dkda bir evdede olsan sür ben öyle yapıyom çatlamıyo hafif pulçuklanıyo bazenki oda ben böyle günde bir kaç kere sürdüğümden onuda dişimi fırçalarken diş fırçasıyla fırçalıyom bişey olmuyo
10 YorumlaSağlık konusunda 404 cevap paylaştı. Bir dilim taze salatalığın iç kısmını sürebilirsin dudağına. Ayrıca zeytinyağıda yumuşatır.
13 YorumlaDudaklarını yemek ve yalamak gibi bir tikin varsa ondanda oluyordur ozaman nemlendirici veya başka birşey fayda etmez kendimden biliyorum :))
22 Yorumla
+1 yılHindistan cevizi yagi veya rosense marka vazelin :) test edildi onaylandi. Ama sakin su nivea goldenrose lipsticklerin kullanma daha kurutuyo onlar bagimlilik yapıyo
10 Yorumla
+1 yılMillet neler yazmis bilmiyorum. Ama sorunu kremler ilaclar bitkisel bidilarla ancak kisa sureli baskilarsin.
Karaciger problemin varfir o yuzden oluyordur onlar. Hastaneye gitmeni oneririm sakasi olmaz hepar bozukluklarinin..10 Yorumla
+1 yılBu derece uğraşmana gerek yok. Dişlerini sabah akşam fırçala, dudaklarını da fırçaları yine aynı fırça ve macun ile. jestim olsun, dilinide fırçalarsan ağız kokusu hepten yok olur
10 YorumlaBen roccautuane kullandığım için sürekli çarpıyor kuruyor dudaklar doktor hametan verdi birde asiviral kullanıyorum 2 side iyi o piti pitiyle seciyorum :)
10 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. bir pamuga zeytin yagını damlatın gece yatmadan önce sürün dudaklarınıza
21 YorumlaBlixtes markasinin dudak koruyuculari oluyor. Cok iyi. Eskiden benimde cok catlardi. Ama Blixtes kullandigimdan beridir catlamiyor. Olmadi Neutrogone de tavsiye ederim. O da iyidir :)
10 Yorumla
+1 yılher gece yatmadan bolca bepanten sür çok yağlı bir krem olduğundan hemen etkisini görürsün ben yapıyorum çok iyi geliyor ama 1 gün bile yapmazsan hemen eskiye dönüyo aksatmamaya bak
11 Yorumlabir cay kasigi vazelinin icine birazcik seker ekle iyice karıştır ve sur ama ne gerek var eczanelerde dudak balmlari var cok ucuzi bir fiyat
10 Yorumla
+1 yılNivea Lip Butter çok iyi geliyor 12 saatlik bir nemlendirme saglıyor ve yumuşacık dudaklara sahip oluyorsuunn :)
10 YorumlaDudak nemlendirileri var ondan kullan.
Bir erkek olsam da sonuçta insanoğluyum ve bende kullanıyorum.
Tabi renksiz olanlarından :D10 Yorumla
+1 yılBenimde öyle naptıysam kesin çözüm yok. En iyisi düzenli olarak nemlendirici kullanmak
11 Yorumla
+1 yılTek cozum bepanthen merhem. Gece yatmadan once sur sabaha bebek gibi dudaklarin olur :)
11 Yorumla
+1 yılTek çare vazelin canim hem dolgun gösteriyor sürdükten sonra
11 Yorumla
+1 yılValla neyin iyi geliceğini bilmem ama benim gibi yolarsan iyileşmeyeceği kesin :)
21 Yorumla- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıldoğal olarak zeytinyağı ve bal
onun dışında oriflame care balmumlu vazelin var önümüzdeki ay indirimde...20 Yorumla
+1 yılsoguk yerlerde fazla dolasma ve atkı tak olmadı dudak koruyucu rujlardan al ( lip balm gibimsi renk yapmaz koku ve dodudagı koruyor )
10 Yorumlanemlı pamugun ustune tozseker dok gozelce dudaklarına yedır ölü derıyı kaldırı ustunede temızle dudaklarını vazelin sur mıs gbı yumusacık olur
11 Yorumla- +1 yıl
gelde öpme o dudakları :)
Büyük marketlerde satılan niveanın dudak kremi var onlardan kullan bir iki güne geçer. Yanında bulunsun kurudukca sürersin..
20 Yorumlanıvea nın dudak balmı çok kuvvetli düzenli sürmen gerekiyor
20 Yorumla
+1 yılBal. Bide dudaklarinda fircala, yumusacik oluyor :)
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKullandığım ilaçtan dolayı dudaklarım kanama derecesinde çatlıyordu. Nivea lipstick kullandım çok bir faydasını görmedim. Sonra vazelin denedim çatlama problemi kalmadı, ama düzenli kullanmak gerekiyor, kullandığım vazelin klasik güllü vazelin.
10 YorumlaOriflame tender care balmı tedavi ediyor. burada oriflame satan bulamadığım için alamıyorum şimdiki çatlaklıklarımı dudak balmla gidermeye çalışıyorum işe yaramıyor
10 Yorumlabende hep vardi dudagimda ekzama oldugunu soyledi doktor su an bir krem kullaniyorum yumusacik oldu dudaklarim :D ama. ne zamana kadar boyle gidicek onu sormadim yahu
10 Yorumla
+1 yılZeytinyağı biraz toz şeker karıştır sür masaj yap iyi geliyor ama yıkama
10 YorumlaDudaklarina bal sür ve kesme sekerle masaj yap. Hem ölü derilerini alir ve dudagindaki kan dolasimini hizlandirir ve busayede renk verir.
10 YorumlaToz seker balla karistir sonra dudaklarina masaj yap onla haftada 1 yap cok iui gelio tarcinda katabilirsin icine
10 YorumlaBen sivilcem için tedavi görüyorum. Dudaklarım hayli çatlatıyor. Hametan krem birebir.
Kesinlikle çok nemlendiriyor10 Yorumla
+1 yıldove nemlendiriciveya dudak balsamlari ise yariyor benim cildim de cok kuru dudaklarim hep catlar balsam kullandigim surece sorun olmuyor
10 YorumlaHangi kremden kullanıyosun sana tavsiyem vaseline aloe vera özlü kremi dene çok iyi geliyo cildi yumuşak yaparken bazı kremler gibi yaglı hissi yaratmıyo
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher eczanede bulabilicegin Terramycin adında bir krem var deri merhemi kesin çözüm diyebilirim bence bir dene...
10 Yorumla
+1 yılHavluyu sıcak suya Batır bir köşesini dudağını bastıra bastıra sil düzenli Nemlendirici kullan cok Islak tutma
10 YorumlaNivea lip Butter kulladim ben 2 günde çok büyük ölçüde geçti dudagimdaki kuruluk. Günde 3-4 kere surdum şimdi dışarı çıkarken sürüyorum. Gayet iyi
00 Yorumlasürekli kuruyor ve sürekli su ihtiyacı hissediyorsan şekerini ölçtür
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle şunu belirtmek isterim, mavişlerin görüşünden utandım ve Avon'un dudak balımı iyi.
10 Yorumla
+1 yılBimden dudak koruyucu var benim dudaklarim da oyleydi kullandiktan sonra okuldaki herkes dudaklarin cok guzel dediler
00 YorumlaBAL. acayip iyi geliyor. biraz balı parmağınla dudağına krem gibi sür. biraz bekle. bunu bir kaç kez yap çok işe yarıyor
10 Yorumla
+1 yıl2ay sonra gelen edit
bunu kullan → Blistex çok işime yaradı benimde :D10 Yorumla
+1 yılAleo verali nemlendirici var benim anında geçiriyor o
10 Yorumlamaybelline nin liplerini kullan canım
22 Yorumla
+1 yılEn iyisi dudagin üzerinde tabaka oluşturup kendi dengesini bulmasini sağlamaktır. Vaseline ya da balla sağlanabilir.
00 YorumlaDudağını yalamamak. Çünkü aşırı tükürük dudaklarındaki cildin çatlamasına neden oluyor.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 469 cevap paylaştı.
+1 yılAynı sorun benim ellerimde krem kullanıyorum ama nafile ya
00 Yorumla
+1 yılnıvea dudak için ruj gibi bir şey eski kız arkadaşımda vardı pembe çilekli sürekli siniyor ama, :D
10 YorumlaBimde bir TL ye satilqnda var ben başka yerden aldim 20 TL ye nutricia marka faydasını gordum
10 YorumlaBal sürebilirsin cok iyi geliyor
22 Yorumlavazelin o degilse ruj sür o zmn :D yanlış anlamayın l*n kız kardeşimdede dudak çatlagıo olmuştu ruj sürdü geçti :D
00 Yorumla
+1 yılBilimsel bir yönü var mı bilmiyorum ama öpüşmek gerçekten iyi geliyor :)
00 Yorumla- Devamını Gör (173)
Devamını Gör(218)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem