Cilt Bakım Dudak çatlağına ne iyi gelir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Roaccutane kullanıyorum dudak bu halde çok kötü oldu ne kullansam iyi gelir dudak nemlendirici kullanıyorum. Dudak çatlağına ne iyi gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bence sen hiçbirşey kullanma gadası. Baksana dudağın ne kullanırsan kullan karşı savaş açıyor. Sen en güzeli günde bol su iç. 0 0 Yorumla
Cailleach Takip Et Master Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl kuru ve temiz diş fırçasıyla kuru fırçalayın. ardından hindistan cevizi yağı, yoksa zeytinyağı sürün. varsa e vitaminli bir nemlendirici krem sürekli kullanın. yenileyin. 0 0 Yorumla
Koşanlibido Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Tatlı badem yağı dene. Gece pamukla sür dudağına.Aman yarabbim, ikinci kez bakamadım. Geçmiş olsun 🤷 0 0 Yorumla
Ayse0501 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl Mahvolmuş ya Geçmiş olsun dudağını sürekli nemlendirir 0 0 Yorumla