benim de sana benzer şikayetlerim vardı doktorum normagen peacheful x al dedi. biraz bakınıp sipariş ettim 1,5 ay kadar oldu epey geriledi şikayetlerim sen de bi dene istersen
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
9 ay
İlac alman lazim. Duzgun ilac delisi olmayan bir doktor bul durumunu anlat bi ilac yazar kendine gelirsin birkac haftaya
Namaz ile bioenerji ile olmaz bu işler. Kendini telkin yöntemi ile düzebilirsin ancak, bunun için de iyi bir psikologdan destek alman lazım. İstersen İzzet Güllü'yü izleyebilirsin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
9 ay
Umarım iyi olursun...
Bu biyoenerji ne ya bu sitede cok gordum baske yerde gormedim biyoenerji mistikenerji noluyor
0
1 Yorumla
Soran
9 ay
bende bilmiyorum. ama cidden iyileşmek istiyorım yoruldum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
benim de sana benzer şikayetlerim vardı doktorum normagen peacheful x al dedi. biraz bakınıp sipariş ettim 1,5 ay kadar oldu epey geriledi şikayetlerim sen de bi dene istersen
İlac alman lazim. Duzgun ilac delisi olmayan bir doktor bul durumunu anlat bi ilac yazar kendine gelirsin birkac haftaya
nasıl bulcam iyi bir doktr İstanbul'da yaşıyorum
İstanbul'da nasil bulamiyorsun mesele o aslinda🤣 arastir bak hastanelere doktor yorumlarina. Guvendigin insanlara sor. Kolay yani.
Namaz ile bioenerji ile olmaz bu işler. Kendini telkin yöntemi ile düzebilirsin ancak, bunun için de iyi bir psikologdan destek alman lazım. İstersen İzzet Güllü'yü izleyebilirsin.
Umarım iyi olursun...
Bu biyoenerji ne ya bu sitede cok gordum baske yerde gormedim biyoenerji mistikenerji noluyor
bende bilmiyorum. ama cidden iyileşmek istiyorım yoruldum
Asla geçmiyor onunla çürüyüp gidiyorsun
nasıl tedavi yöntemleri var
İlaç vs var ama ben de işe yaramadı
Aslında her şey zihninde bitiyor
Beynine söz geçirebilirsen seni yenemez
konuşmalı pskoloğa gidiceksin o zaman bilinçaltı
Yani işe yarayabilir
Ya da kendine seni iyleştirebilecek bir arkadaş bulucaksın
yani tabiki orası öyle. senin ne gibi sıkıntıların var
Benim anksiyete , ağır depresyon, panik atak , opsesif ,...
Yaşayan ölüyüm kısaca 😅
kaç yaşındasın peki?
Ve de sende bioenerji düşünür müsün
O ne demek
20..
çalışıyor musun okuyor musun?
bioenerji insan çakralarını düzenliyor ve insanın üzerindeki enerjiyi temizliyor dengeliyor
üniversiteye hazırlık...
O tarz şeylere pek inanmıyorum dediğim gibi her şey psikolojik...
allah şifa versin cidden düzelmek istiyormusun
evet istiyorum tabikide hayatı çok seviyorum
dediklerimi yaparmısın
nedir
mümkünse yerli ceviz olsun ve sert kabuklu olsun hergün beş 10 tane ye ve youtube dan imam nevevi aç dinle
dua dinlemem şart. birde namaz kılıyorum ama neden böyleyim. bazıları hocaya gidiyor
ben sebeplerini biliyorum da buradan yazılmıyor kardeşim
Şimdi mi aklına gelmiş
Şu an nasılsın
Bende de konusmak dertleşmek ister misiniz