Bence haklı
Ben bir kadın olarak bir kadının kaba etlerini * şeklini memelerini görmek zorunda değilim
Bu açıklık değil çıplaklık gerçekten giyim kusam konusunda yasalar gelmesi lazim
Bence haklı
Ben bir kadın olarak bir kadının kaba etlerini * şeklini memelerini görmek zorunda değilim
Bu açıklık değil çıplaklık gerçekten giyim kusam konusunda yasalar gelmesi lazim
Doktorluk mesleğinde bu olmaz. Edep adap dediğiniz şeyi sağlık hizmetinde öne süremezsiniz. O zaman bir cerrah nasıl ameliyat yapacak? Bir ürolog nasıl muayene edecek? Nasıl hizmet verecek?
Cerrahi hizmet değil bu
Ben kadın olarak et görmek bile istemiyorum yuvalar bu ucuz etler yüzünden dağılıyor
İnsan gideceği yere göre uygun giyinmeli benim giydiğim iclikle ya da kadının eşinin yanında giymesi gereken şeylerle dolaşıyorlar ben * dudak şeklini popo arasını meme ucunu memeleri etleri görmek zorunda degilim
Size malzemel çıkıyor akşama hayal edip edip cekersiniz
Bari doktorun da "13 yaşında kızlar evlendirilmeli" dediğini de söyleseydin. Hipokrat yemini neye ediliyor o zaman? Tıp etiği insan sağlığını her şeyin üzerinde tutulamaz mı? Çıplaklık dediğin şey eğer bir cropa kafayı taktıysan sen gerçekten sıkıntılısın çünkü problemli bir tanımlaman var.
İşte çıplak gezen bir genç kızımız çıplaklık güzellik demek degildir
Baştaki dediğime niye bir şey demedin? 13 yaşında kızlar evlendirilmeli diyor, bunu görmezden gelerek hala doktoru mu savunuyorsun? Bu bir.
İkincisi, bir giysiye "çıplaklık" yaftası yapıştırarak, tartışmayı tıp etiği zemininden çekip kendi kişisel rahatsızlık alanına çekiyorsun. Senin derdin aslında belli, manipülasyon. Doktorun hipokrat yeminini ihlal etmesini değil de, bir kadının istediği giysiyi giymesini veya şöyle de diyelim bedenini kontrol etme hakkını savunuyorsun. Hayırdır? Senin derdin ahlak mı? Aslında ahlak da değil, tahakküm senin derdin.
O yaşlarda sözde aşk adı altında erkek altına yatan var bence eğer böyle bir şey yaşayacağına çünkü herkesin hormonu farklı yaşlarda aktive olur zina edeceğine evlensin çok duyuyoruz etrafta tabi evleneceği kişi yaşına yakın olmalı evlilik kötü değil şimdi evlenmiyorlar zina almış başını gitmiş. Hipokrat yemini saçma bir gelenek kanaatimce kızlarımız zivanadan çıkmış özgürlük çıplaklık demek değildir dikkat çekmek mi istiyorsunuz o zaman dışılık yerine kişiliğiniz ile var olunuz
Hipokrat yemini saçma bir gelenekse o zaman 13 yaşında bir çocuğun evlenmesi de senin için ahlaklı bir çözüm.
Senin derdin ahlak değil, bir kadının bedenini ve hayatını kontrol etme arzusu. Bir kadının nasıl giyineceğine karışan zihniyet, onun ne zaman evleneceğine de karışır. İkisinin de ortak noktası, bir kadının kendi iradesinin olamayacağı düşüncesi. Bu yüzden bir kadın olarak başka bir kadının özgürlüğünü bu kadar hor görmen tam bir ironi.
Sana bir kadın olarak söyleyeyim madem, senin gibiler, kadın bedenini ahlaki bir suç mahali gibi görüyor ama biz senin ahlak anlayışın için yaşamak zorunda değiliz. Tek derdin var o da, kendin kontrol edemediğin ahlaki düzeni başkalarının hayatlarında kurmak.
13 yaşındaki kızın evlenmesi ahlaksızlık ama hamile kalması mi ahlaklı?
Bana göre ikisi de çocuk istismarı, bitti. Sen sürekli yanlış ikilemler kuruyorsun, "ya evlensin ya da hamile kalsın" zihniyetindesin ama asıl çözüm ne biliyor musun? Çocukları cinsel ilişkiye zorlamak.
Bana göre doktorun 13 yaşındaki çocukların evlendirilmesi mantıklı değil. İkisini de savunan zihniyet çocuk istismarını meşrulaştırıyor. Bu kadar basit.
Cevap
5Cevap
Haklı değil.
Şu iğrenç zihniyetinizi alın ve bu ülkeyi terkedin. Sizin gibiler yüzünden gelişemiyor bu ülke zaten.
Sizin işinize geliyor malum bedava et
Gerktiğinde kadın en özel yerlerini bile gören dr, sonuna kadar haksız ve zihniyeti kötü
Onun için özel bölümler var
Tamam İran'a git afganistana git pakistana git bangladeşe git somaliye git sudi Arabistan'a git. Bu konuda özgürsün
Bence de yasa olmalı yoksa sonumuz iyiye gitmiyor her gün daha da artıyor açıklık
Ve garip olan şu ki neredeyse çoğu insan müslüman😄Ve müslümanlığı bu şekilde yansıtıyoruz ne yazıkki
yaw boş yapma bu sağlık, sağlıkta senin popiş deliğine kadar da bakıcak olsa bakar. bunu cinselliğe bağlayan nesil kabızlıktan karnınıza ağrılar girsin
Ermenistana git o zaman burada işin ne
Seni enterese etmez müslüman isen düzgün giyineceksin malum işimize gelmiyor akşam ne hayal edip çekeceksin dimi
haklı doktora iftira atan bile olur
ettiği yemini ne yaptı acaba
Doktor haksız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?