Teşhirciligi doğru bulmasam

da doktorun tavrını radikal buldum hastaya yine de bakmaliydi ayrım yapmadan bunun için okudu sonuçta tıp..
Teşhirciligi doğru bulmasam

da doktorun tavrını radikal buldum hastaya yine de bakmaliydi ayrım yapmadan bunun için okudu sonuçta tıp..
Merhaba! Tabi her zaman olduğu gibi kadınları haksız olsa bile savunan bir tayfa var onları geçtim takmıyorum zaten açıkçası ben doktoru haklı buluyorum çünkü kadının giyimini görmedik ve yüksek ihtimal ile aşırı açık biri doktorda mantıklı konuşarak sizin nasıl hekim secmem özgürlüğünüz var bizimde hasta seçme ozgurlugumuz var diyor olayı medya çok yanlış aktarıyor özellikle bu bahsettiğim kadını haksız olsa bile koruyan tayfa ne yazıkkı adaletten değil kadından yana
Öte yandan doktoru haklı bulma sebebim kadının aşırı açık olduğu belli doktor muayeje sırasında kadına dokunsa ve yahut gözü bile kaysa kadın hemen yaygara koparıp bu tacizci dicek adım kadar eminim çünkü kadınlar artık bu kabullensenizde etmesenize o yüzden doktorun cpk doğru bir hareket yaptığına inanıyorum.
Yani şimdi bu haberi okuyunca aklıma ilk kadının kıyafeti geliyor. Nasıl bir kıyafeti vardı, memesi ya da poposumu açıktaydı :D Adam öyle bir söyledi ki, kesin dedim hatun don giymemiş temel içgüdüdeki gibi bacaklarını açmış :D Başka mantıklı açıklaması yok :D Öyle mini etek vs olduğunu sanmıyorum :D
Bunlar hep ilgi çekmek gündem olmak için yapılan şeyler. Sen niçin oradasın sağlık için. Hasta nasıl giyinirse giyinsin sanane. Daha önce hiç mi öyle hasta denk gelmedi sana. Sağlık bakanlığı bunu görevden almalı
Haklı değil. Bu mesleği yapıyorsa gelen her hastaya bakması gerekiyor.
Her hastaya bakmayacaksa Özel klinik açsın standartlarını yazsın ona göre hasta kabul edip etmeme lüksüne sahip olsun ki bu bile etik değil...
Cevap
12Cevap
Doktorun tavrını nasıl radikal buldunuz acaba? başka bir doktor ben kapalı kadınları çarşaflıları muayene etmiyorum dese ne cevap vereceksin? sizden hiç beklemedim bir görüş oldu bu
Dini kullanarak kendilerine basamak yapan bunu göze sokmaya çalışan sahte dincilerin yaptığı şovlar hipodrom yemini eden bir doktor her hastaya bakmak zorundadır
Doktor ahlak bekçisi olamaz. Bu iş uğruna yemin ediyor. Dinine yaşam tarzına göre muamele gösteremez. Rezillik
Ros kız nasıl giymiş bu kadar çıldırmış doktor bilmiyorum ki hakkımı değil mi görmeden etmeden yorum yapmam zor
Benim tahminim muhtemelen öncesinde kötü bir olay yaşamış ondan dolayı kendini garantiye almak amacıyla böyle bir şey tercih ediyor
Bu saatten sonra gitsin Limon satsın. Böyle doktor olmaz. Umarım soruşturma sonucunda meslekten men edilir.
İlginç. Mesleğe başlarken hipokrat yemini etmemiş anlaşılan.
13 yaşında kızın evlemebilecegini söyleyen adam bu
Ayrım yapması asla doğru değil, teshirci şucu bucu diye sınıflandırması zaten hpş değil. Görevi o sınıflandırmaları yapmak değil, hastalığıyla ilgilenmek bu kadar basit
Doktor haklı toplum bozuldu
Haklı değil
Yanlış olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?