Güncellemeler
9 ay
Ameliyat oldum rahimden sonda takıldı aynı gün çıktı ilk zamanlar idrar yaparken ağrı yanma kan vardı onlar geçti şimdi sık sık idrara çıkıyorum birde idrar yaparken vajinanın içine doğru akıyor dağılıp vajinam giriş kısmına dağılıyor anüse kadar akıyor oradan bazen idrarda ve sonra Islanıyor vajina hep anlam veremiyorum ameliyat sonrası sorun mu oldu bilmiyorum vajinadan mi idrar geliyor diye düşünüyorum artık ilaç verip yolluyorlar kızlar sizde idrar yaparken vajinaya akıyor mu dağılıyor mu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Takma bunu zamanla geçer ama genede çok kafaya takacaksan bi doktora görün aklında kalmasın bence gayet normal bi durum
Tazyik azalmıştır anlamak için biraz sıkışık olarak git tuvalete geçmezse yine üniversite hastanesine gitmelisin eğitim araştırma olanlara
Tazyik ne alaka ben ilk defada duydum aydinlatirsan çok sevinirim
İdrarın akış hızı hızı azsa geriye kaçar
Düzelme ihtimali varmıdır
Vardır elbet
Psikolojimi bozdu artık acaba idrar vajinadan mi geliyor diye düşündüm bir ara
Yok canım öyle olmaz
Yapınca ağrı oluyor mu
İlk başlarda ağrı kan sızlama vardı geçti sonra sık sık lavaboya çıkıyordum oda azaldı ama hala idrar yaparken vajinaya dağılıyor idrar deliğinden çıkıp içeri giriyor oradan akıyor
Peki vajinanın şekli bozuldu mu daha fazla dışarıya çıkması gibi dudakta
Hayır aynı o kısımlarda sorun yok
Peki idrar akınca arka tarafa mı gidiyor ön tarafa mı ve bakire misin
Bildiğin idrar deliğinden çıkıyor ama dağılıyor vajinaya akıyor idrar deliğinden
Peki sorularım olacak gizlisin nasıl yapalım?
Düzelir bence ameliyat etkisi olmuş olabilir
Degismez sanirim
Genelde geriye dogru akar ama
Ya ben ameliyat oldum rahimden sonda takıldı sonra ilk zamanlar idrarda yanma kan sızlama vardı yaparken onlar geçti daha sonra da sık sık idrara çıkma oldu oda azaldı ama idrara oturunca ayna ile baktım idrar deliğinden idrar çıkıyor düz çıksa bile dağılıyor vajinaya doğru içine akıyor damlıyor sonra ıslaklık kalıyor bazen çok gelirse anüs bölgesine akıyor vajinadan korktum bende acaba vajinada delik mi oluştu da oradan akıyor diye bir kadın arkadaşım da her kadının vajinasına doğru idrar akar yaparken dedi doğru mu bilmiyorum
Rahimden ameliyat olduğun için idrarda da asit varsa yakıyor ve daha çok hissediyor olabilir misin
Ben ilk geceden sonra idrarimi yaparken şeyim hep yanmıştı çünkü meğersem tahriş olduğundan idrarda da asit olduğundan değdikçe yakar demişlerdi. Seninde öyle olduğundan daha çok hissediyor olmayasın.
İdrar vajinaya değince mi yakar demişlerdi size
Nasıl akıyor ki