Güncellemeler
9 ay
Ameliyat oldum rahimden sonda takıldı aynı gün çıktı ilk zamanlar idrar yaparken ağrı yanma kan vardı onlar geçti şimdi sık sık idrara çıkıyorum birde idrar yaparken vajinanın içine doğru akıyor dağılıp vajinam giriş kısmına dağılıyor anüse kadar akıyor oradan bazen idrarda ve sonra Islanıyor vajina hep anlam veremiyorum ameliyat sonrası sorun mu oldu bilmiyorum vajinadan mi idrar geliyor diye düşünüyorum artık ilaç verip yolluyorlar kızlar sizde idrar yaparken vajinaya akıyor mu dağılıyor mu su
Güncellemeler
9 ay
Ameliyat oldum rahimden sonda takıldı aynı gün çıktı ilk zamanlar idrar yaparken ağrı yanma kan vardı onlar geçti şimdi sık sık idrara çıkıyorum birde idrar yaparken vajinanın içine doğru akıyor dağılıp vajinam giriş kısmına dağılıyor anüse kadar akıyor oradan bazen idrarda ve sonra Islanıyor vajina hep anlam veremiyorum ameliyat sonrası sorun mu oldu bilmiyorum vajinadan mi idrar geliyor diye düşünüyorum artık ilaç verip yolluyorlar kızlar sizde idrar yaparken vajinaya akıyor mu dağılıyor mu si
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok geçmiş olsun takılan sonranın etkisindir kendısını toparlayacaktır
Umarım toparlar delirmek üzereyim artık psikolojim bozuldu iyice
Hayır hayır
Kafanıza takacak bir durum yok
9 gün olucak daha düzelmedi
Zamanla inşallah
Düz aşaşı. ya da vajinadan popoya ordan aşağı jıjhg
Ameliyatla alakalı değil yani tazyikle alakalı. Tazyiksiz olunca vajinadan popo deliğine ordan aşağı. Nerden biliyorsun diye sorma
Ameliyat sonrası böyle oldu önceden böylemiydi bilmiyorum vajinal bölgemin içi bu kadar islanmazdi ya da idrar yaparken anüse akmazdi vajinadan
Öncedende öyledir muhtemelen. Ama dikkat etmiyodun. Yani işerken bakmıyordun. Şimdi tazyikli akmıyo çok tutmuyon diye vajinaya akıyo
Sen nereden biliyorsun 😂 cinsiyetini bilmediğim için böyle yazdım
Nerden biliyorsun diye sorma dedin 😂😂
Salladin dimi cevabı 😂
Yok sallamadım gördüm. Çoğu kadında tazyikli olmazsa vajina deliğine akar ordan popo deliğine ordan aşağı.. asıl mesele tazyik
Nasıl oldun düzelme var mı
Hala aynı ya her kadın da oluyor mu normal mi bilmiyorum idrar deliği vajinaya yakın olduğu için akma olabilir deniliyor ama bilmiyorum artık
Normal kız normal çok gördüm ben işiyen kadın.
Çis dediğinin yapısına bağlı olarak herkeste değişkendir
Açıklamanızı okudum detaylı olarak yazmak isterim sıze ulaşırsanız
aşağıdan yukarıya beynine doğru==
Aptal misin yukarıya yazdım durumumu yoksa bende biliyorum canım saçma yorum yapmana gerek yok APTAL.
Hadsiz asalak
Sana mı sorucam haddini çok biliyorsan sen yorum yapmasaydın aaa pardon illa hadsizlik yapman gerekiyor dimi asalakta sana denir milletin üstünden konuşursun anca
Önce suyla yıka sonra yap farkeder.
Sola doğru
Daha önce nasıldı ki
İçeri doğru
Aşağıdan yukari
Ya gerçekten canım insan gibi ameliyat olduğuma kadar yazdım insanı zorla çileden çıkartıyorsunuz