Kadınlarda idrarın akış yönü nasıl olur?

Güncellemeler
9 ay
Ameliyat oldum rahimden sonda takıldı aynı gün çıktı ilk zamanlar idrar yaparken ağrı yanma kan vardı onlar geçti şimdi sık sık idrara çıkıyorum birde idrar yaparken vajinanın içine doğru akıyor dağılıp vajinam giriş kısmına dağılıyor anüse kadar akıyor oradan bazen idrarda ve sonra Islanıyor vajina hep anlam veremiyorum ameliyat sonrası sorun mu oldu bilmiyorum vajinadan mi idrar geliyor diye düşünüyorum artık ilaç verip yolluyorlar kızlar sizde idrar yaparken vajinaya akıyor mu dağılıyor mu su
Güncellemeler
9 ay
Ameliyat oldum rahimden sonda takıldı aynı gün çıktı ilk zamanlar idrar yaparken ağrı yanma kan vardı onlar geçti şimdi sık sık idrara çıkıyorum birde idrar yaparken vajinanın içine doğru akıyor dağılıp vajinam giriş kısmına dağılıyor anüse kadar akıyor oradan bazen idrarda ve sonra Islanıyor vajina hep anlam veremiyorum ameliyat sonrası sorun mu oldu bilmiyorum vajinadan mi idrar geliyor diye düşünüyorum artık ilaç verip yolluyorlar kızlar sizde idrar yaparken vajinaya akıyor mu dağılıyor mu si
Kadınlarda idrarın akış yönü nasıl olur?