Evet vitamin hapları nasıldır , ne işe yarar? Görüşlerinizi alayım.
Evet kullanıyorum faydasını gördüm.
Yok öyle bir şey.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
rastgele gele kullanırsan acısı sonradan çıkabilir kullanmak isteyen de dr gider tahlil yaptrm vücudunda varsa mineral vitamin eksiği ona göre kullanır sonuçta kişide B2 B12 ... yeterliyse ekstradan vitamin almak pek yarar sağlamaz aksine ilaç karaciğeri yorabilir bildiğim ve böbreklerde zarar görebilir onlar bize lazım en önemli organlarımızdan biri.
Wooow dikkat et. Doktor veriyorsa iyi güzel. Ama kendi basina kendi fikrine göre aliyorsa ölüme yol acabilir. Bence bos bosuna alma doktorunla konus önce
Tabi ki ise yarar ama önce tahlil yapmak lazim hangisi ne kadar eksik ona göre tedavi verilir
Özellikle sinir ağrılarında b vitamin kompleksi cok ise yarıyor
harbi bende merak ttim şimdi.
Cevap
11Cevap
işe yarıyor tabii ama mucize bekleme onlardan kendinide kaptırma o akadr zengin ürün barındıran haplara
Vitamini ilaçlarda arama organik beslen meyveni sebzeni eksik etme ilaçlardan daha iyi olursun
Kilo almada
halsizlik
çocuk gelişiminde
vitamin eksikliğine bire bir
bana dr nın verdıgı haplar ıse yaramıyorda bu vıtamınler bence hıc yaramazkı
kesinlikle yarar, ben eski sağlıkçıyım, yaramayan diyenler yanlış kullanmışlardır
Nasıl kullanmalıyız işe yaraması için? Ben multivitami hapı alıyorum. Günde 2 tane.
İşe yarıyor tabii ben Vitamin D kullanıyorum oldukça faydasını gördüm. Kan tahlili yaptığımda da doktorum Vitamin D levellarımın normale döndüğünü söyledi.
İştah açmaktan başka bir getirisi yok.
kesinlikle yarıyo ama kullanmanın gercekten bir sebebi varsa
Doktor kontrolünde kullan kafana göre olmaz o
vitaminlerin fazlası vuucuttan atılır
yok öyle birşey bence :)
evet faydasını gördüm
Vitaminsiz misin
Yok öyle bişey. yaramaz
Kilo aldırıyor