Vitamin hapları işe yarar mı?

Merhabalar ben 25 yaşındayım depresyon kaygı bozukluğu dikkat dağınıklığı konsantre olmada vs zorlanıyorum kendime güvenim yok konuşulanları algilayamiyorum fazla konuşamıyorum zihnim sürekli konuşuyor düşünüyorum sürekli herşeyi olumsuz
Mol komplex diye bir vitamin hapı aldim eczacı strese depresyona falan iyi gelir dedi de kaç gün sonra işe yarar ben bı faydasiını görmedim kullanan var mı?
Artık rahat etmek istiyorum kendimi yaşamıyorum gibi hissediyorum insanların içinde herkes konuşurken ben boş etrafa bakarsın geliyir biri bişey soruyor duyamıyorum tekrar soruyor birkaç kelime cevap veriyorum mesela sadece biliyorum veya bilmiyorum vs diyorum ayrıntılı anlatamıyorum sonra tekrar boş boş bakmaya devam ediyorum benim yaşıtlarım maç izliyor herkesin sevdiği bisey var ama ben hicbisey yapmak istemiyorum sevdiğim bişey yok hayattan keyif alamıyorum ne yapmam lazım çok kötüyüm benimle aynı durumu yaşayan varsa ve bi çözüm bulmuşsa yardımcı olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Tek başıma kaldığımda bile rahat edemiyorum düşüncelerim susmuyor bir türlü zevk alamıyorum hicbiseyden vitamin halıyla geçermi sevdiğim bişey yok müzik dinlerken bile düşünüyorum eskiden böyle değildi kendimi zeki hissederdim ama artık n yapacağımı bilmiyorum
Vitamin hapları işe yarar mı?