AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yanlız olmayı tercih ederim
Neden? Ben asla tercih etmem
Ah ah hayat zor
Sen de mi yalnizsin?
Yalnızlık allaha mahsus
Oyle, yalnizlik bir insana verilebilecek en kotu sey
Bence de
Ben dinden sogudum artik maalesef, yalnizliktan baska bie sey getirmedi
dinle yalnızlıgın alakası nedir
Herkes sevgili yapiyor, gunah diye uzak durdum berbat bir ask hayatim var o yuzden, askin a si yok hayatimda
sevgili yapmak günah değil ilişkiyi uzatmak ve temas etmek günah evleneceksen git görüş evlen
Evlenmucem simdi herkes sevgililigin keyfini surerken niye hemen evleniyim
O zaman dinden soğudum demeyeceksin
Sogudum, sen anlamiyorsun demek istedigimiz dine uydugum icin yalniz kaldim diyorum
Her şeyde dini suçlamak da moda oldu
Dinle o zaman, gunah diye partilere akmak yerine aksam vakti bile mescit kovaladim, kizlarla arkadaslik kuemadim sadece profesyonel iliski yuruttum, ilk sevgilimin ( evlilik disi cinsellik yasamadim diye ) arkadas miyiz sevgili mi belli degil lafiyla ayrildim. Şu an da ise kizlarla arkadas da olmadigim icin evlenebilecegim bir tane kiz yok cevremde. Anladin mi dinin verdigi zarari. O namazlari kilacagima partilere katilsaydim da cok rahat sevgili yapardim, simdi ise dindar hayata alistigim icin dinden uzaklassam da karakterim degismiyor maalesef, keske degisse
Eee ben de bunları yaptım ama dinden soğumadım gayet mutluyum partilere gidip onun bunun kucagında olup kalitemi dusurmektense namusumka beklerim daha iyi
Tamam peki, sen kizsin ama sen istemesen de ortama girmesen de erkek ilgisi goruyorsun zaten. Erkekler icin durum farkli, ben ciddi ciddi allahin beni sevmedigini dusunmeye basladim, helal yoldan evlilik ihtimalimi 0 a yakin goruyorum su an cunku dedigim gibi yanimda kiz yok, o zaman benim haram iliski kurmam zorunlu, yani hayat beni huna zorluyor. Cok ilginc degil mi? Bana baya baya sen sevgili yap yoksa yalniz kalicaksin diyor hayat.
Gorucu usulu diye bir şey var
Asla istemem, kumar gibi
Ayrica gorucu usulu icin ailenin vs onermesi lazim, anneme ben evlenmek istiyorum oner3bilicegin kiz var mi dedigimde bana, uc kurus kazandin diye adam mi oldun dedi. Kendisiyle tum bagimi kestim bu laftan sonra, artik annem degil
Katılıyorum
Aynen
Hayır değil. Evlen
Nasil degil? Evlenicek kiz yok su an hayatimda