Duygularım donmuş gibi nasıl bunu çözerim?

Fazla duygularımı gösteren biri değildim zaten hiç sevmiyorum aşırı tuhaf geliyor biri seni seviyorum falan diyince. 18 yaşlarımda dedemi kanserden kaybettik. Dedemin ölümünü hala atlatmıs değilim her gün aklımda. Babam çok değişti. Sinirli ama üzüntülü biri oldu. Babamdan uzaklaştım. Daha sonra uzak mesafe ilişkim oldu 19 yaşlarımda. O bana iyi geldi. uyku bozukluğum vardı dedem kanserken çocuk aklımla ya ölürse napıcaz babam gece vardiyası annemin uykusu ağır ben hemen hazır olmam gerekiyor diye babam 4 de eve gelene kadar uyanık kalıyordum gizli gizli. Biz almanyada yaşıyoruz. Dedemi buraya getiremedik ve tedavisi türkiyede oldu. Sevgilim o uyku bozukluğumu bi şekilde çözdü rahatlık verdi kalbime. Sevgilimde bu arada türkiyeden, oyundan tanıştık ve normalde kimseye güvenmeme rağmen o bi şekilde güvenimi kazandı. Anneme direkt anlattım ve tabi karşı geldi almanyadan birini bul veya memleketimizden diye karşı çıktı. Neyse vazgeçmedik. 2 sene sonra yan yana geldik babama söyledim. O da buluşmaya gelip ayrılmamızı istedi. Babamla arama daha da fazla mesafe girdi ve annemle de aylar süren bi soğukluk küslük vardı. 1 sene sonra annemde meme kanser bulundu. Tedavisi 2 senedir sürüyor. Benim ama psikolojim alt üst oldu. Üni okuyordum. Hem corona hem kanser derken uzadı. Bu sene 2 sınavım kalmıstı ve son hakkımdı birinde. O sınavda kaldım. Almanyada 3 tane hakkın var sınavı geçmek için. Geçemezen o geçemediğin dersli bölümü almanyada bir daha hiç okuyamazsın. Şimdi elimde meslekte yok. Hayatımın en berbat dönemini yaşıyorum ama hislerim yok. Ağlamıyorum daha doğrusu ağlayamıyorum da. Sevgilimle de 3-4 aydır bi sorunlar var bi ayrıl barışma halindeyiz. Okul konusunda bi tuhaf rahatlık var içimde. Yinede diğer konularda duygularım olmamasına şaşırıyorum. Deminden bi ağlama krizim tuttu uzun zaman sonra ve fark ettim duygularım donmuş gibi. İçimde cok sey birikti ama atamıyorum

Duygularım donmuş gibi nasıl bunu çözerim?