Duygularımı çözemiyorum ne yapmalıyım?

Karşıma şimdiki sevgilim çıkana kadar kendimi hep ciddi ilişki insanı olarak görmemiştim, sadece anlık hoşlantılar oluyordu, bana yazan erkeklerle arkadaşça konuşuyodum hiç bi zaman ciddiye binmedi o yüzden kendimi bazen flörtöz olarak görüyordum. Daha sonra karşıma X kişisi (şu anki sevgilim) çıktı. O benden hoşlanmıştı ben de o zaman belki ona bir şans vere bilirim gibi düşündüm. Sevgili olmadik 2 hafta konuştuk daha sonra kavga ettik ve yollarımız ayrıldı. 1 ay sonra bu Benim aklima düştü tam 5 ay aklımdaydı ilk defa birine bu kadar takintili kaldim ve düşündüm ki belki de bu doğru kişidir. Sonra X'le konuştum sevgili oldum 2 ay sevgili olduk baya aşıktım 2 ay sonra ansızın soğudum hiç bir sebeb yoktu ve bahane uydurub ayrildim. 3 ay aklima gelmedi çünkü Üniversiteye başlamıştım şehir değişmiştim hatta yeni kişilerden hoşlanmaya bile başlamıştım. 3 ay sonra yeniden aklima düştü dedim bu sefer ciddi yeniden barıştık. 1ay aşık hissetdim sonra soğudum ama ona söylemedim geçer diye, 15 gün sonra geçti yeniden aşık oldum 2hafta sürdü duygularim, şimdi yeniden sanki aşık hissetmiyorum. Ne yapmalıyım çocuğa da üzülyorum beni seviyor, bazen ben sevmediğimi düşünüyorum, bazen de gerçekten sevmişim ki yeniden ona dönmüşüm gibi düşünüyorum. Lütfen yardim edin🥹
Duygularımı çözemiyorum ne yapmalıyım?