Duygularım kayboluyor ne yapmalıyım?

(20 yaşındayım) Eskiden duygularım çok daha canlıydı. Fakat artık öyle değil hiçbir şey hissetmiyorum sadece kalp kırıklığını hissedebiliyorum. İnsanlara sorsam çok heyecanlı ve mutlusun derler fakat ben öyle değilim. Mutluluk hissini hissetmeyeni nasıl bir duygu olduğunu unuttum kendime hatırlatmaya çalışsamda ne heyecanı ne mutluluğu nede nefreti, sadece tatsız bir sinir ve tatsız bir kalp kırıklığı hissediyorum hiçbirşeyden zevk alamıyorum bırak almayı nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum. Kendimi gri renginde bir boşlukta kaybolmuşum gibi hissediyorum. Sanki şuanki benim yetimi başkası almış bense onu uzaktan izlemek zorunda kalıyormuş gibi hissediyorum, her anılarımı bile uzaktan kendime bakarak hatırlıyorum.. herşeyi gri ekrandan bakar gibi renksiz bir pencere görüyorum. heyecanlı biri değilim karakterim heyecanlı elimde olmadan bu heyecanlı mutlu gibi davranışları sergiliyorlar çünkü bu benim karakterimde var fakat hissedemiyorum elimde olmadan bile heyecanlı ve mutlu davranıyorum fakat tek hissettiğim içimdeki boşluk. Arkadaşlar ne yapmalıyım
Duygularım kayboluyor ne yapmalıyım?