Selam arkadaşlar vücudumda 3 haftadır 3 tane görseldeki gibi morluk çıktı çıkan 1 hafta sonra kayboluyor kendi kendine çıkıyor çarpmadığıma çok eminim bastırdığımda herhangi bir ağrısı acısıda yok geçenlerde sağlık ocağında staj için kanlarıma baktırdığımda kalsiyum eksik çıktı ama doktor bu morlukların ondan olmayacağını kalsiyumunda anormal düşük çıktığını acilen dahiliyeye gitmemi söyledi randevu aldım bekliyorum ama başına gelen ve sonuç hakkında bilgilendirecek biri var mı merak ediyorum
Öncelikle geçmiş olsun bende anemiyim ve biryere çarpınca hemen moraluyor heryerim. Cildim de çok hassas. Ama sen vurmadığına eminsen annemin de çok oluyor yaşlılıktan demiş doktor vitamin eksikliğindendir umarım. Çıkarsan bizlerede haber ver. Dua edelim 🤲🏻
0
4 Yorumla
Soran
10 ay
Teşekkür ederim ama vurmadığıma eminim maalesef başta bende çarpmışımdır farketmemişimdir diyodum ama bu tarz bi morluk olunca 2 haftadır gözlemliyorum kendimi genelde uykudan uyandıktan sonra ansızın üstümü giyerken farkediyorum
Bi tanıdıgım var hep kan hapı alırdı sonra bebek olunca halsiz güçsüz olmuş emzirmekten acil olarak göndermiş doktor genel olarak diyorum misal onda lösemi başlangıç görmüş doktor ama kansızlık yaparmış erken müdahale ve biraz hastanede tedavi olmayla iyileşti sakın kötüye yorma ama üzüm ve dut pekmez kırmızı meyve takviye al bide adet döneminde çok olur vücuttan kan gidiyor sonuçta sonra yine topar lıyor ama haliyle biraz zorlanır tırnak ve saçta kanla beslenir unutma havuç suyu ve kendin hiç aksatma ye bide şuanda sakın ekşi turşu yeme kan topla sulandırma sakın inşallah güzel haberler alalım senden🙏😌
Daha önce ufak morluklar olurdu evet ama bu onlardan değil maalesef görselde küçük görünüyor ama ceviz kabuğundan daha büyük bir morluk ve bastırınca herhangi bir acı yok çarpsam bu derece morlukta acı kesin olurdu diye düşünüyorum