AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Altı aydır olması patolojik bir durum olduğunu gösteriyor. KAç yaşındasın darbe falan aldın mı?
Hayır ama 5 senedir garsonluk yapıyorum 24 yaşındayım
Geçmiş olsun öncelikle yaşınız genç aslında.. Gonatroz demek için? görüntüleme şart.
Patolojik ne ya korkutmayın kanserliyim yani onu doktor bilir MR da çıkar
Kanserli misin? MR'ı çektirdiniz mi?
Hayır değilim siz dinunu demek istiyorsunuz
Hayır siz öyle söylemek istiyorsunuz patolojik yaniiiğ kanserli bişi olsa ağrıdan duramam ayrıca o farklı o farklı
Her patolojik kanser demek değil. Mesleki olarak gonatroz olabilir. Tendinit olabilir bursit olabilir. MRI tanıya götürür.
Yani dediğim gibi ne da çıkar doktor daha iyi bilir kendi kendime tanı koymıycam ama bükerken ağrı giriyor yani diz değilde dizimin kenar tarafı iç kısım gibi bükerken o ağrıyan bölge ama ağlatıcak bir ağrı değil gece rahat uyuyup rahat uyanabiliyorum ama ortopediye gidicem
Bugune kadar durman hata :)
Evet ama bu çok ayakta durunca oluyor ve çömelince en çok so? n 1.5 aydır yoktu bu ağrı sıfırdı
5-6 aydır var demişsin..
1.5ayı düş işte ama 5 buçuk ay diyelim shjsjs inşallah ciddi bili çıkmaz hastalık hastası olucam da 🤣
Yorumlara bakmadan profesyonel bir görüş al :)..
kireçlenme olabilir ama hiç olmazsa aile hekimine görünsen iyi olur
Herkes kötü konuşuyor tümör bilmem ne Allah korusun ya tümörlük olsa duramazsın ağrıdan diyorlar ama kireçlenme olabilir diyorlar bükünce ağrı acı hissediyorsan diyerekten
tümör ağrı yaparsa duramazsın ne bükebilirsin düz tutman gerekir diz kapağında tümörde 10 milyonda 1 görülür düşük ihtimal ama sen yinede aile hekimine git kireçlenme ilerlerse bacak kısa kalır ondan sonra seke seke yürürsün çünkü kireçlenme gelişimi etkiler
Evet biliyorum ama ben aile hekimine değil ortopedi ve travmatolaji den randevu alacağım onlar bakıyor çünkü mr da meydana çıkar inş
hastane daha iyi tabi tümor yok bence kireçlenme büyük ihtimal operasyon gerekeceğinde düşünmüyorum krem jel ya da hap verirler
Dimi diğer türlü geçmez belkide iğnelik bişi
o da olabilir iğne deyince aklıma geldi su toplamışta olabilir o da bu tür ağrılar yapar şırıngayla çekerler suyu rahatlarsın
İnşallah basit bişidir dediğim gibi düzken bişi yok ama nedense bacağıma bükerken dizin iç kısımdan acılı bir ağrı oluyor ama kitlenip kalmıyorum
gittin mi doktora sonuçu merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim
Hayır gitmedim ortopediden randevu daha almadım ama korkuyorum inşallah kanserlik bişi değildir çık evhamlıyım
dizde kanser olmaz
Ya nerde olur peki benim bacağımı bükerken diz kısmının böyle bende sağ tarafı ağrıyor bükünce ama dizde demiyim dizin yan kısımları
kemik kanseri var ama bu kanser hiç diz de ya da bacaklarda görülmedi yani kanser olması 1 milyarda 1 ihtimal su toplanması kireçlenme veya en kötü ama tedavi edilebileni diz kabağındaki ilik suyunun azalmış olması ki şırınga yardımıyla oraya ilac boşaltıyorlar ancak suyun azalması durmazsa 6 ayda veya yılda 1 bunu yeniden yaptırırsın
Anladım herkes o tür şeylerden kastetti çünkü bükünce ağrıyorsa kireçlenme olabilir diyolar korkma çık takılma panikleme diyorlar bende panikatakta var panik yapınca tansiyonumda oynuyor
panik yapacak 1 durum yok yani öyle ağır 1 durum olduğunu sanmıyorum belirtiler büyük ihtimalle kireçlenme çünkü hareket edince geçtiğini söylüyorsun
Yok geçiyor çalışıyorum vuarada 24 yalındayım garsonluk yapıyorum sadece sol bacağımı bükünce dizimin sağ eklem bölgesi de ağrı oluyor okadar
Menisküs
Geçmiş olsun
Saçma sapan tümör bilmem ne Allah korusun öyle bişi olsa ağrıdan duramam ama ortopedi he gidicem doktor bilir neyin ne oldgunu mr da çıkıyor zaten ama bükürken ağrı giriyorsa ya kireçlenme ya da menisküs diyorlar bilmiyorum daha gencim ya 24 üm