Devlet iyide tahlil sonuçları için çok bekletiyorlar
Devlet Hastanesi
Özel Hastane
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Devlet iyide tahlil sonuçları için çok bekletiyorlar
Beklediğimiz şey sadece tahlil olsa devlet hastanelerinde razıyım. Özel hastaneler otel konforunda fakat maliyetler çok yüksek iki gün önce rutin kontrole gittim 8 bin lira ödeyip çıktım. Öyle ameliyatlık bi durum olsa 10 gün 20 gün hastane odasında kalmak gerekse çok ciddi bütçeler ayırmak gerekecek. Rabbim şifa isteyen tüm kullarının şifasını versin.
Bölüme göre değişiyor.. Diş mesela özele gidiyorum. Devlet hem çok yoğun sıra vs çok zor takvime uymuyor vs.. Gözde aynı sene de 1 defa kontrole gidiyorum genelde.. Diğer konularda devlete giderim zaten çok işim düşüyor Allahtan. :))
Özel hastaneler sağlıklı insanı zorla ameliyata sokarlar. Özel sağlık sigortam olmasına rağmen ben devlet hastanelerini tercih ediyorum. Hem doktorları daha bilgili hem de en azından beni dolandırmıyorlar.
Özele gidiyorum. Devlette istediğim bölümle ilgili sıra olmayabilir veya çok bekletiyor, açıkçası fazla ilgilenen görmedim ( Sadece erkek doktorlar ilgili). Kadınlar başından salarcasına tavırlar sergiliyor maalesef. Bu yüzden çok gerekmedikçe devlete gitmiyorum.
Cevap
16Cevap
Devlet hastanesi tercihim oluyor. Gerçek teshisler para tuzakları olmadan konuyor. Sonrasında aciliyete göre Acıbadem hastanesine gidiyoruz.
Devlet hastanesinin verdiği tahliller filimler için yine özele gidiyorum hızlı oluyor.
Aynen öyle...
Özel hastaneye gitmeyi 5 yıl önce bıraktım, her işimi devlette yaptırıyorum.
En azından devlet hastanesinde hastasın özelde müşteri.
Ameliyat söz konusu değilse devlet. Acil bi durum varsa direkt ambulans sıra mıra beklemiyosun o zaman
Sağlık sigortam var özele giderim, devlete gidecek halim yok alt tabakalar gibi
Nesi cahilmiş
Devlet hastanesi ama rapor alıcaksam özel den daha kolay alınıyor.
Gerekli durumlarda özel gereksiz durumlarda devlet
Özel hastaneye gidiyorum ben, kalabalığa gelemiyorum
acil durumsa yakında ne varsa ona giderim gerekli nakli hastaneme yaparlar herhalde. normalde ozel tercih ediyorum genelde devlet kalabalık oldugu icin ama mecbur kalırsam devlete de giderim
Devlet hastanesi
Aslında ben hastaneden ziyade doktor arastiririm genelde iyi olanlarda kendi kliniklerini acmis oluyorlar oraya gidiyorum
Rutin olan her şey için devlete gidiyorum. 10 gün sonrasına randevu veriyorlar ama olsun acelem yok 😄 acil bi durum olunca özele giderim
Özel gidince donuna kadar soyuyor devlette bekliyorsun 😂
Hastane tercih etmiyorum güzel manzaralı bi mezarlık tercih ederim
Özelde bir tahlile. dahi binlerce lira vermek akıllıca defil
Özel hastahaneye giderim, özel sağlık sigortam var çünkü.
TSS yaptırdım, özele gidiyorum. Devlette hasta olmayan insan da hastalanır.
Genelde devlet ama aciliyet gerektiren tahlil durumları emar vs varsa özel
mümkün olduğu sürece devlet
Genelde Devlet Hastanesi gidiyorum
Özel. Devlette randevuyla uğraşamam.
Devlet hastanesi tercih ediyorum.
Çocuklar için özel kendim için devlet 😂
Devlet de doktor yok ki 😁😁
Özel hastane 👍
Devlet
Özel
Devlet
mümkünse devlet.