Çünkü şekerin temel molekülü olan glukoz beden tarafından kullanılamaz ve böbreklerden doğruca idrara geçmeye başlar. Bu da böbreklere zamanla büyük hasar verir.
Eğer aldığım ilaca göre az yersem bayılayazıyorum şahsen, saat muhabbeti de tip 1'lilerde vardı. Polikistik hamileliğe engel ve belirtileri çok şiddetli değil, teşhisi de zor o yüzden. Yumurtalıklar adam akıllı görev yapmıyor polikistikte. Endometriozis hamileliğe engel değil ama fazla rahatsız edici. Çok büyük kistler oluşuyor, karnına patlarsa iç kanama yapıyor ve tıpta tedavisi yok, ameliyat bile geçici çözüm. İlerlemiş halinin ağrısı hem sürekli hem de inanılmaz kötü, adamı bayıltır. Durduk yere reglin bozulursa veya aşırı sancılı regl geçirirsen şüphelenmen lazım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yapmaz. Ama böbrek yetmezliğine kadar götürür.
Niye öyle
Çünkü şekerin temel molekülü olan glukoz beden tarafından kullanılamaz ve böbreklerden doğruca idrara geçmeye başlar. Bu da böbreklere zamanla büyük hasar verir.
Vücutta şeker yokken nasıl geçiyor
Hayır yapmaz ancak ani davranış bozukluklarına neden olabilir
Ne kadar ani
Ani öfke ve beraberinde hatalı davranışlar
Neden ofkeleniyor kisi
Şeker yükseldiğinde aşırı enerji oluşur. Bu da saldırganlığı artırır
Düştüğünde peki
Aşırı sakinleşir
Zihin değil fakat biraz depresyona görebilirsin sinir krizi geçirebilirsin
Ben mi geciriyorumm
Şeker hastası mı geçiriyor
... Yooo. Mal olmadığımı düşünüyorum?
Şeker hastası mısın?
Evet
Hangi tip
İkiiii
İğnesiz mi
Evet aşkom noldu
Nasıl bu yaşta bu hastalikla ayaktasin
Çok zor bir hastalik
Hayatım ilerlemiş endometriozisim de var ve öğretmenlik yapıyorum sen ne diyosunnnn
Hayatınız ilerledi derken?
Polikistik over gibi bir şey mi
Hayatım kelimesinden sonra virgül var jsbsksbsjs
Polikistikten beter işkence olduğunu düşünüyorum
İğneli şeker hastalığı daha Ağır sanırım
Bayılma oluyor mu
Yemeği saatli mi yemeniz gerekiyor
Fark ne
Belirti ne
Eğer aldığım ilaca göre az yersem bayılayazıyorum şahsen, saat muhabbeti de tip 1'lilerde vardı.
Polikistik hamileliğe engel ve belirtileri çok şiddetli değil, teşhisi de zor o yüzden. Yumurtalıklar adam akıllı görev yapmıyor polikistikte. Endometriozis hamileliğe engel değil ama fazla rahatsız edici. Çok büyük kistler oluşuyor, karnına patlarsa iç kanama yapıyor ve tıpta tedavisi yok, ameliyat bile geçici çözüm. İlerlemiş halinin ağrısı hem sürekli hem de inanılmaz kötü, adamı bayıltır. Durduk yere reglin bozulursa veya aşırı sancılı regl geçirirsen şüphelenmen lazım...
Bende yıllar önce polikistik vardı şimdi ne durumda bilmiyorum
Çocuk istemiyorum zaten
Geçmiş olsun yaa reglin düzenliyse iyi durumdasındır he
Derecesine gore degisir.
Hangi derece
anlık olarak yapar. kalıcı değil
Doktor değilim
Yazma o zaman
Hayır yapmaz.
Hayır yapmaz
Yapabilir...