Arkadaşlar, babam rahatsızdı geceleri ben kalıyordum yanında, neredeyse sürekli su içip tekrar susuyordum. Şu an çok korkuyorum şeker hastalığı mı diye
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O dönemde sık sık idrara çıkma ağız kuruluğu halsizlik çabuk yorulma var mıydı
Yoo sadece susuyordum
Şuanda öyle değil ama
Senin durumun şeker hastalığına diyabete yeterli değil. Yani şeker hastası değilsin. Seninki yalancı susama. Yani stres uykusuzluk gece uyanık olman vs bunu tetikler. Geçmiş olsun korkma
Ya babam şeker hastalığı olduğu çıktı çok korkuyorum bende de varsa diye şeker hastalığı çok yaşatmıo diolar biraz da kilom var aşırı derecede korkuyorum susadığım an lavboya gittiğim Zaman kesin şeker diyorum
Diyabet tek belirtiyle anlaşılmaz. Sadece susamak diyabet demek değil Stresli olunca insan daha çok su içer
daha çok tuvalete gider Bu tamamen normal. Doğru takipte uzun yıllar yaşan şeker hastaları var sen şeker hastası değilsin şu an yaptığın boşu boşuna evham
Ya ama kilolu biriyim kilolu olanlar hemen şeker hastası oluyormuş
Yaa öylemiymiiiiş sen demekkkii yanlış biliyomuşsuuun
Ya internette o kadar çok şey yazıyor ki kafayı yicem geçen hareket ettikçe kalbime iğne batar gibi bişey oldu dinlendikce geçti o bile şeker hastalığı diyor şu an çok panik oldum ya şu an dudaklarım kurudu resmen içim de ağrı oluştu
Kafayı yicem ya ben çok panik biriyim arada gözüm bulanık görme oluyor gibi o bile şeker hastalığı dior
İşte bu dediklerine evham neden oluyo abartma gerek yok sakin ol derin derin nefes al sen sağlıklısın. Kendi kendine de bunu tekrar et ben sağlıklıyım de.
Ya ama şişman biriyim ben şişman birisi yüzde yüz şeker hastalığı var diolar
Benim etrafımdakiler de şişman bitane şeker hastası yok. şu an burada tek şeker olan sensin
Seker hastalari genelde yaz kış fark etmez soguk su içerler
Ona göre önlemlerini sl
Evet ya şeker ya da yalancı şeker
Kan testi en iyisi
Diyetle düzeltirsin
Geçmiş olsun