Sizce sıkıntım ne?

İyi günler arkadaşlar kısa bi süre önce obsesif kompulsif bozukluk teşhisi konuldu ve panik atak a benzer bi sıkıntı da vardı selectra 25 mg yi kullandım 1 hafta boyunca ama ilacı ben yan etkileri den dolayı 1 ay dır bıraktım ve çok mutluydum son birkaç gündür duygusal ım bundan 5 ay önce annem ve babam boşandı o zaman kardeşlerim üzülmesin diye içime attım üzüldüğümü ben bile hissetmedim daha sonra bende panik atak a benzer bir durum oluştu o yüzden selectra kullandm ama bi süre sonra bıraktm hiçbir problem olmadı gayet te mutluydm yan etkileri de birkaç gün içerisinde geçmişti ama birkaç gündür başım çok ağrıyo sanki beynim artık birşeyleri kaldıramıyo çok yorgun gibi gözlerim de odaklanamıyor ve ışıktan çok fazla etkileniyorum ayrıca ben zor zamanlar da yanımda olmayan arkadaşlarımı da hayat ımdan çıkardım sevgilim var bana çok destek oluyor ama son zamanlarda çok kötü kuruntular oluyor kafamda sanki bunlar rüyaymış gibi hissediyorum ben sanki koma dayım da bunlar rüya gibi düşünüyorum biliyorum gerçek değil ama bir süre sonra dershanem başlayacak o zaman a kadar geçsin istiyorum hayattan keyif alamıyorım sanki ne yapabilirim ya da bende ki bu sorun ne bana yardımcı olur musunuz?
Sizce sıkıntım ne?