Sizce sorunum ne?

Çok güzel bir ilişkim var hayatımdan umudu kestiğim anda hayatıma girip ilk defa bir insan beni hayata katabildi annemle benden daha yakın tüm ailemle tanışıyor bizde kalıyor bende onlarla aynı şekilde birbirimizden başka kimseyle buluşmaz aktivitelerimizi bile beraber yapar birbirimize gaz veririz. Ama ben biraz sıkıntılı bir insanım çok takıntılıyım, çok düşünürüm, çok kafaya takarım, en ince detayına kadar inerim, senaryo kurarım ve kimseye güvenemem. Sosyal medyadan ona yazan kişilere sinirleniyorum birisiyle konuşunca yetemediğimi düşünüyorum sinirleniyorum kavga çıkıyor ona yazan çoğu erkeğin yavşadığını düşünüyorum o ise zaten mesajı beğenip geçtim bakmıyorum bile al bak istersen diyip her şeyi gösteriyor ama benim kafam hala çok düşünüyor her ne kadar kavga etsekte ayrı kalamıyoruz çözüyoruz ama nereye kadar gider bilmiyorum ona çok güveniyorum ama benim sorunum ne bilmiyorum lütfen bana öneride bulunun lütfen zaten dehb ve bipolar hastasıyım ilaçlar bir yandan o bir yandan bana tek iyi gelen kişiyi sorunlarım yüzünden kaybetmek istemiyorum

Sizce sorunum ne?