Güncellemeler
10 ay
Nefes sorunu var aldığım nefes yetmiyor ağzımdan alıyorm yine olmuyor. Göğüs hastalıklarına gittim bişey çıkmadı
Genel olarak zaten halsizlik yorgunluk var ama şu iki gündür çok aşırı var. Ayakta duracak halim bile yok sürekli oturup yatmak istiyorum. Hasta mı oldum acaba anlamadım.
Depresyon halsizlik yapar mı yoksa halsizlik depresyonla mı karıştırılıyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Depresyon halsizlik yapar fakat tam olarak halsizliğinin nedeninin depresyon olup olmadığına dair kesin bir şey söyleyemeyiz. Son zamanlarda başka belirtiler oldu mu, uyku ve yemek düzeninin durumu nasıl, enfeksiyon olma ihtimali var mı.. Bu ve bunun gibi sorular belirler cevabı
Uyku zaten bölük bölük uyuyorm. Yemek kalitesiz. Enfeksiyondan şüphe ediyorum
ateş, boğaz ağrısı, mide sorunları.. var mı
Hayır yok ama genel olarak reflü gastrit var
senin durum psikolojik gibi duruyor
vitamin takviyesi al
Nefes sorunu var aldığım nefes yetmiyor ağzımdan alıyorm yine olmuyor. Göğüs hastalıklarına gittim bişey çıkmadı
Nefes daelığının 2 nedeni vardır. Psikoojik ve fizyolojik olarak bileceğin dilden anlatabilirim. Bir şey çıkmadıysa ilaç verdilerse veya veemesilerse ve işe yaramadıysa psikolojiktir işe yaradıysa fizyolojiktir
Göğüs hastalıklarına gittim nefes testi iyi çıktı hemde normalden daha iyi. Röntgen çekildi akciğer. o da temiz çıktı. Dahiliye gittim hapsi iyi dedi hatta kanın fazla dedi 6 ayda bir Kızılay'a kan ver dedi. Ama hala nefes sorunu ve halsizlik yorgunluk devam ediyor
İlaç verilmedi
psikolojik
Antidepresan mı almalıyım
antidepresan çözüm değil durumunu daha da ciddi yapabilir psikolojik tedavi görmelisin
Nasıl ciddi yapabilir
Her gün bir damla iyot kullanmayı dene ciddi anlamda enerji veriyor
İyot sugol mu? Nerden alicaz
Trendyoldan al Erbatab ın var iyot logol yüzde ikilik olandan alacaksın günde bir damla suya damlat iç aç karnına
Ne işe yarıyor iyot
Ya araştır soruştur işte onu da ben mi söyleyeyim
Vitamin eksikliği de olabilir